Office 2010 in romana – Lansare, Pret si link pentru Download

Office 2010 LogoDupa cum probabil v-ati obisnuit, v-am informat intotdeauna cu privire la noile programe lansate de Microsoft, dar si ofertele pe care acestia le aduc la noi in tara (si nu numai). Ba chiar am lansat si o petitie in acest sens :).

La unele lansari am participat, la altele nu, unele au fost mai reusite, altele mai putin reusite, ideea e ca fiecare au avut un substrat, au avut o idee un plan de marketing destul de bine elaborat in spate.

Promotia lansata ieri – Office 2010 in limba Romana nu face exceptie. Buzz-ul a pornit pe canalele deja cunoscute si sincer mie mi-a starnit interesul. Nu m-a facut extrem de curios, in sensul ca nu am irosit nici macar o cautare Google, dar m-am intrebat, pentru un moment, ce este cu acel ZA. Poate fiindca si lansarea asemanatoare a Radio ZU (Who is ZU?) nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Cert este ca povestea de mai sus este un caz particular.

Insa cazuri particulare sunt si reactia lui Adrian Boioglu sau a lui Cosmin Tataru. Ati putea spune ca Boio este partinitor (doar e utilizator Mac, nu-i asa?), dar stim, cred, ca acest lucru nu e adevarat si in plus, in cazul lui Cosmin nici nu se aplica o astfel de supozitie.

Nu am gasit inca review-uri pozitive ale campaniei, dar daca voi gasi, voi incerca sa revin cu informatii. Pana atunci va voi descrie, pe scurt campania (sau cel putin versiunea ei vizibila pe Twitter) : Mai multi bloggeri au scris pe cateva Post-It Notes lucrurile care le fac lor viata mai usoara. Aceste Post-It Notes au fost lipite pe un perete (ZA Wall) pe care apoi a fost prezentat Office 2010 in limba romana (#ZA).

Lasand la o parte campania, al carei site contine screenshot-uri in limba engleza – aducandu-mi aminte parca de vestitul logo al Romaniei – voi trece la a va povesti cate ceva despre acest nou Office 2010 in limba romana si versiunile in care acesta vine.

De ce fac asta? Fiindca indiferent de campania de promoare, Office 2010 este un produs bun. Nu am apucat inca sa-i fac un review pentru fiecare program in parte, dar evolutia fata de Office 2007 este evidenta in orice element al suitei.


(mai multe informatii pe site-ul oficial)

Si nu numai ca este un produs bun, dar are si un pret atractiv:

550* Lei – Office 2010 Acasa si pentru Scoala (contine Word, Excel, PowerPoint si One Note)

1400* Lei – Office 2010 Acasa si la Firma (contine Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote)

2600* Lei – Office 2010 Professional (contine Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher si Access)

Daca ati cumparat (sau veti cumpara) o licenta Office 2007 intre 5 martie si 30 septembrie 2010 beneficiati de upgrade-ul gratuit la Office 2010. Achizitiile efectuate intre 7 si 12 septembrie 2010 beneficiaza si de o promotie ce include atat un Mouse Wireless cat si un training Office 2010 gratuit pentru 1 an de zile (care cred eu ca isi merita “banii”). Pentru alte informatii legate de versiunea proaspat lansata, va astept in sectiunea de comentarii.

*Nota: preturile de mai sus sunt rotunjite cu 1 Leu deoarece nu imi plac pacalelile subtile de genul x999 Lei. Variantele de  mai sus reprezinta pretul eMag cu DVD inclus; comandarea pachet-ului fara acest suport electronic ar trebui sa reduca pretul de achizitie.

Pentru a descarca versiunea Trial (30 de zile) a Office 2010 (inca in engleza, desi link-urile vin de pe site-ul pentru Office 2010 in romana), puteti folosi link-urile de mai jos (este nevoie, ca de obicei si de un ID Windows Live):

Download Office Home and Student 2010

Download Office Home and Business 2010

Download Office Professional 2010

13 thoughts on “Office 2010 in romana – Lansare, Pret si link pentru Download”

  1. pe maZA cel care a venit cu campania asta. Ce e cu departamentul de advertising de la microsoft? Au luat cumva toti cursuri de “Engleza pentru to(n)ti”??? Imi pare rau daca par prea dur (si sunt :P) dar sunt total impotriva acestei campanii de promovare.
    PS: Office 2010 este bestial, pacat doar de promovarea pe care o ia in Romania…

  2. Asa cum a zis si Tudor Galos pe windowsfaralimite.ro, ZA promovarea a prins destul de ok, cel putin la mine pe Twitter am vazut nebunia asta de ZA de n ori. E ceva dezinvolt care se adreseaza mai mult sau mai putin bine grupului tinta. In fond conteaza produsul, care are extraordinar de multe imbunatatiri.

  3. aceste click-and-run nu poate fi dezinstalat?asat in cazul in care nu se instaleaza si ramine doar acest program care nici office nu e si doar ramine fara sa se fi instalat office

  4. @Mihaela Chelaru: nu stiu cum se masoara succesul si care a fost target-ul. Dar nu cred ca “a prins” se refera la injuraturile pe care le-a primit. Nici macar participantii la campanie nu au scris prea multe cuvinte de lauda (doar descriptive sau copy&paste din ce am citit), multi au fost curiosi, dar un procent destul de mare (la un simplu search pe Twitter.com) imi spune mie ca Microsoft a atras pe langa haterii pe care ii avea si altii noi, de data asta oarecum sustinuti chiar de ei (sau provocati involnutar?!). Pentru un asa produs eu nu as fi oferit motive de aruncat cu noroi dar deh.. vom vedea rezultatele la final mai tarziu nu?

    @westen: ba poate fi dezinstalat :). Ma bucur ca te-a ajutat batranul Google.

  5. poate,intradevar,am reusit sa il instalez fara acel click-and-run si am descarcat,tot de pe site intreg programul,ce e aiurea e ca am instalat varianta x32 si eu vroiam x64.am instalat,totul ok si cind am vrut sa il dezinstalez si sa instalez varianta pe x64 nu se mai poate,zice ca nu poate din cauza instalarii unei alte variante,adica prima care am pus-o,dezinstalata totusi

  6. Am avut o versiune beta data jos pe site-ul celor de la Microsoft in primavara la care am primit si o cheie, arata foarte bine ( nu l-am inistalat tot, dar la intalare outlook-ul de 2010 mi-a facut tandari outlook-ul din 2003 , nu am mai putut sa accesez nici contul de gmail nici ala de hotmail, prostu de mine trebuia sa ii dau o instalare nou, nu un update); daca optiune aia cu pana la data de 12 septembrie ar fi tinut mai mult ar fi fost OK , trainig gratuit pt office 2010 e ceva. Probabil ca o sa apara si ceva intrumatoare gen Office 2010 for dummies :-), daca nu in format tiparit atunci probabil in pdf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>