OS X Lion Transformation Pack pentru Windows 7

Lion UX Pack pentru Windows 7Fiindca am primit numeroase cereri pentru un pack de transformare a sistemului de operare Windows 7 in Mac OS X Lion, atat pe mail cat si la diferite articole, am cautat (si gasit) unul dintre cele mai complete astfel de pack-uri.

Mac OS X Lion Transformation Pack

Ce deosebeste Lion UX Pack de celelalte skin-uri pentru Windows, este rapiditatea cu care se instaleaza si faptul ca nu cere un restart al sistemului, schimband interfata grafica rapid si in mod complet automat.

Lion UX Pack pentru Windows 7

Lion UX Transformation Pack schimba urmatoarele parti ale interfetei grafice:

– Logon Screen
– Desktop Wallpapers
– System Theme
– System Taskbar

OS X Lion UX Pack pentru Windows 7

Alte functionalitati si modificari:

– instalare si dezinstalare foarte simple, fara pasi inutili sau alte modificari operate de catre utilizator
– configurabil cu ajutorul unei interfete foarte simple
– include patch-ul UXStyle (mai multe detalii in articolul despre UX Theme Patcher )
Start Orb compatibil cu temele OS X Lion, fara a modifica insa fisiere de sistem
– emulator pentru OS X Dock cu cateva setari preconfigurate
– functiile Expose (Ctrl+Tab) si Spaces (Ctrl+Alt+Arrow) portate de asemenea cu scurtaturi din tastatura preconfigurate
– sunete din OS X, iOS
– pastreaza efectele Aero

OS X Lion UX Pack pentru Windows 7

Nota: Lion OS X UX Transformation Pack este compatibil atat cu Windows 7 x86 32 bit cat si cu Windows 7 x64 – 64 bit. Eu l-am testat pe Windows 7 64 bit.

Nota2: Am si dezinstalt pack-ul ca sa ma asigur ca totul este in regula. Acest lucru se realizeaza din Control Panel, sectiunea Uninstall a Program. Dezinstalarea este la fel de simpla ca instalarea. Un clic si sunteti inapoi la desktop-ul Aero al Windows 7.

Pentru a descarca Pack-ul si a transforma interfata Windows 7 instant in Mac OS X Lion, linkul este cel de mai jos:

Download Lion UX Pack pentru Windows 7

8 thoughts on “OS X Lion Transformation Pack pentru Windows 7”

 1. La baza tot explorer este, am incercat de cateva ori diferite pack-uri doar din curiozitate si rau am facut. Eu prefer un shell mai degraba, iar preferatul meu este KDE(aplicatii linux incluse), dar mai au de lucrat baietii la el.

 2. @Ciprian: Corectat. Mersi. Initial nu pusesem in titlul faptul ca este un pack exclusiv pentru Windows 7.. si voiam sa subliniez ca nu este compatibil cu Windows XP spre exemplu.

  @Spy: Da, tot explorer este baza.. Inteleg ca esti multumit de shell-ul KDE pentru Windows? Nu l-am incercat.. ultima oara cand am auzit de el era buggy? Merita sa-l incerc/sa-i dedic un articol?

  1. Da, de acesta este vorba, inca este buggy, deci nu merita un articol.
   Dar ideea imi place foarte mult, de aceea folosesc KDE si pe linux, interfata, efectele si multitudinea de aplicatii nu fac altceva decat bine :). Daca mai adaugi ca pot rula si pe Windows, atunci este perfect.

 3. Hmmm…se apropie cu Lion :)) da nu se compara…mai bn instalezi OS X Lion pe PC…much better decat teme de os x pe pc…si o sa se vada si performanta ;))

 4. Mai bine instalati OS-ul in vbox. Merge cu dvd-ul original Snow Leopard (10.6.0 sau 10.6.3). Mai multe detalii aici. Dupa care merge upgradat la ultima versiune de Snow 10.6.8. Eu am reusit sa-l instalez in vbox si dintr-o imagine mai noua (Mac OS X Snow Leopard 10.6.7 ISO).
  PS: Lion mai trebuie optimizat… Snow still stand ! 😉

 5. Sunt surprins cat de putine articole sunt pe acest blog si cat de rar apare cate unul, in conditiile in care, cel putin in aceasta perioada, apar foarte multe stiri despre wiitorul Windows 8 si nu numai. Iar aici, multe dintre ele, nici macar nu sunt pomenite.

 6. Am instalat acest patch,dar cand l-am dezinstalat nu a mai revenit la formatul windows 7(start-ul a ramas tot apple si imaginea de start a ramas tot mac )Cum ma sfatuiti sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>