Personalizare Windows 7 – 6 noi teme

Descurcandu-se destul de bine cu design-ul Internet Explorer 9, cei de la Microsoft au decis ca pana pe 15 septembrie – data de lansare a browser-ului sa ne delectam cu un alt fel de design – cel al temelor pentru Windows 7.

Si nu ne ofera una, sau doua ci chiar sase teme (sabloane) noi pentru Windows 7 deodata. Toate pe cat de interesante, pe atat de bine realizate.

Prima dintre acestea este 26 Creative – o tema a carei grafica florala este extrem de colorata, dar a carei culoare de fundal ramane intotdeauna linstitoare.

Download 26Creative

Urmatoarea tema – An Hsin Pu Tzu – ne poarta pe taramul viselor, un taram care leaga natura de sentimentele umane.

Download An Hsin Pu Tzu

Dupa ce ne trezim din visare, de obicei luam micul dejun. Si nu de putine ori acest contine si produse de brutarie. Chiar daca nu sunt animate, tot reusesc sa iti invioreze diminetile; deci merita un loc pe desktop, nu-i asa?

Download BakeHouse

Tema Gears of War 3 – este singura care nu se incadreaza in decorul parca fantastic potrivit celorlalte teme. Insa fanii Gears of War nu cred ca vor fi deranjati de acest lucru, ba mai mult, cred ca se vor bucura sa ii aiba pe Marcus Fenix, Dominic Santiago si Anya Stround pe fundalul ecranului.

Download Gears of War 3

Reprezentantele sexului frumos nu au fost nici ele uitate, Microsoft oferindu-le o tema speciala: Girls Rock! (they do!)

Download Girls Rock

Revenind pe taramul fantastic, gasim tema Imagination ale carei personaje garanteaza transportul catre o alta lume.

Download Imagination

Si fiindca pentru unii este vacanta, iar pentru altii concediu (sper), un mic bonus – inca 4 teme ce nu se incadreaza in fantasticul de mai sus, fiind mai degraba imagini din natura, dar sunt cel putin la fel de atractive.

Nasa SpaceScapes – o tema asemanatoare celei spatiale prezente si in Ubuntu 10.04 (pe care o si folosesc), dar parca ceva mai impresionanta, sau macar ceva mai clara. Va las pe voi sa decideti.

Download NASA SpaceScapes

Surreal Territory – cuprinde peisaje/locuri colorate intr-un mod cu totul aparte, pare ca produc o relaxare indusa, fortata (daca exista asa ceva). Lumina se desfasoara dupa propriile legi. Trebuie sa vedeti imaginile pentru a ma crede :).

Download Surreal Territory

Ultimele doua teme au ca obiect principal doua specii de animale respectabile: a lupilor si a cailor. Cu dedicatie pentru iubitorii de animale.

Download Horses
Download Wolves

4 thoughts on “Personalizare Windows 7 – 6 noi teme”

  1. cea mai frumoasa si mai adevarata tema din Win7 este Surreal Territory creata de Chuck Anderson(From Designer Of New Windows Logo)
    eu o am inca din prima zi cand a aparut in 6 May.
    Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>