Personalizare Windows 7 – august-septembrie 2012

Revenim cu seria dedicata personalizarii Windows 7. De data aceasta venim cu vesminte de toamna pentru sistemul de operare ce a depasit de curand cota de piata a Windows XP.

Colectia nu este atat de impresionanta precum in lunile precedente, cel mai probabil din cauza directionarii atentiei catre Windows 8 – ce va fi lansat oficial in luna octombrie. Pentru acesta vom avea cu siguranta o colectie noua de sabloane si imagini de fundal precum si imagini pentru Logon Screen.

Mustangs

Cand aud cuvantul Mustang, primul lucru care imi vine in minte este Fordul din 1967.. Insa stiu ca emblema acestuia este un cal salbatic, la fel de salbatic ca herghelia de sub capota. Herghelie care poate fi nu doar zgomotoasa ci si incantatoare. Caii inca mai alearga liberi in america, iar cowboy nu e un cuvant uitat.

Download MustangsWindows 7 Theme

Peru

Putine tari au parte de atat de multa diversitate geografica precum are Peru. Avem si munti, avem si ocean si o multime de plante si animale exotice. Imaginile de mai jos sunt prea putine pentru o experienta atat de bogata. As vrea sa ajung in Peru.

Download PeruWindows 7 Theme

Iceland

O alta tara pe care as vrea sa o vizitez este Islanda. Cu dealurile, craterele si muntii sai, cu apele mereu albastre si cascadele inalte – o parte dintre acestea fiind surprinse si in imaginile de mai jos.

Download IcelandWindows 7 Theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>