Personalizare Windows 7 – Bing Dynamic Theme

Dorinta de a avea tot timpul cea mai recenta imagine Bing pe post de imagine de fundal (desktop wallpaper) tocmai a fost implinita.

Sunteti familiarizati deja cu imaginile Bing din toata lumea: Japonia, India, etc.. Eu le-am testat pe toate si fiind destul de putine imagini in fiecare colectie, caut intotdeauna ceva nou.

Cu ajutorul Bing Dynamic Theme nu va mai fi nevoie sa caut imagini de fundal (cu toate ca voi continua sa scriu articole atunci cand colectii oficiale sau neoficiale merita atentia) fiindca acestea se vor schimba intotdeauna singure – inlocuite fiind de unele noi.

Tema imi aduce aminte de o aplicatie a carui nume imi scapa si pe care o foloseam pe Windows XP. Aceasta avea o baza de date online cu imagini de fundal si la un anumit interval sau in functie de data din calendar schimba imaginea de fundal. Imaginile erau la fel de impresionante ca cele prezentate de Bing si ma mir ca nu am mai auzit nimic de ea. Era foarte populara la vremea ei si sunt sigur ca macar unii dintre voi ati folosit-o, in care caz v-as ruga sa-mi aduceti aminte numele ei :).

Ca recompensa, va ofer link-ul de descarcare pentru Bing Dynamic Theme:

Download Bing Dynamic Theme pentru Windows 7

Dupa descarcare va trebui sa alegeti optiunea Download Attachments (selectata in imaginea de mai sus) iar apoi sa va bucurati de peisajele si imaginile oferite de noua tema.

PS: Daca nu va place imaginea curenta puteti folosi si optiunea: Next Desktop Background (dupa ce apasati click dreapta pe Desktop)

6 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Bing Dynamic Theme”

  1. Am sa incerc programul peste vreo 2-3 saptamani caci mi-am aranjat o noua tema acum 2 zile si inca nu m-am plictisit de ea 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>