Personalizare Windows 7 – Colors of India ThemePack

Dupa excursia in Japonia, Microsoft ramane pe continentul asiatic si ne ofera pentru personalizarea Windows 7 o tema continand 14 imagini din India.

Imaginile nu surprind realitatea sociala din acea regiune ci se axeaza pe elementele de relief, fauna, flora. Imaginile sunt atat de frumoase incat imi vine greu sa le asociez cu saracia si viata indienilor. Ba mai mult, nici una dintre imaginile de fundal (wallpapers) nu surprinde societatea, cultura, traditiile sau, intr-un cuvant, viata locuitorilor din India.

Download Colors of India Windows 7 Theme

Asa ca am decis sa va ofer ce nu ne arata Microsoft si anume imagini – la fel de artistice – dar care surpind intr-un mod care ar putea sa ne faca, macar pentru un moment, constienti ca viata nu e la fel de confortabila pentru toti si ca civilizatia umana este mult mai restransa decat populatia umana.

India

India

India

India

India

sursa imagini

Ce vreau sa subliniez este faptul ca india are alte culori, culori pe care eu personal le situez deasupra celor prezente in tema de mai sus. Sunt, daca vreti, culorile vietii indiene. Si chiar daca nu am apucat sa calatoresc in aceasta tara am cativa prieteni care au fost si nici unul dintre ei nu a fost mai putin impresionat.

India pare a fi mai mult decat o tara, o experienta de viata, cel putin pentru occidentali. Un loc in care traiul are propriile reguli, un loc in care fericirea inca se mai gaseste in lucrurile simple.

In speranta ca voi ajunge si eu acolo nu doar pentru a vizita, ci pentru a trai in acelasi fel cu ei (daca voi putea) va mai impartasesc si un scurt clip documentar realizat de abcNEWS in 2007:

2 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Colors of India ThemePack”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>