Personalizare Windows 7 – EA SPORTS FIFA 2010 World Cup

Campionatul mondial de fotbal este in plina desfasurare. Nu am urmarit decat primele doua meciuri, dar sper sa recuperez in seara asta. Ideea e ca in timpul unui astfel de campionat vezi mai mult fotbal decat vezi in patru ani de etape romanesti. Mult mai mult. Faptul ca nu avem o echipa prezenta in campionat nu ne face sa apreciem mai putin sportul rege. Si chiar daca nu sunt un fan infocat al acestuia, urmaresc meciurile cu deosebita placere.

De aceea, ma bucur sa va anunt ca Microsoft, in colaborare cu EA Sports a lansat o tema Windows 7 dedicata evenimentului:

Tema/sablonul poarta numele de EA Sports FIFA 2010 World Cup, si in afara de o culoare aurie placuta, prezinta imagini din jocul cu acelasi nume. Sunt doar 10 imagini, dar impreuna cu sunetele integrate reusesc sa transmita o mica parte din atmosfera de pe stadion (imaginile trebuiesc neaparat acompaniate de vizionarea live a meciurilor pe Eurosvisonlive.TV).
Preferata mea este, bineinteles, cea de mai jos (deja aplicata pe desktop-ul meu):

Sper ca dupa finalul campionatului mondial sa primim si o tema cu imagini reale din tribune si de pe teren. Pana atunci insa, puteti descarca tema EA SPORTS FIFA 2010 folosind link-ul de mai jos:

Download Windows 7 FIFA 2010 World Cup Theme

PS: va urez Vizionare Placuta! 😀

2 thoughts on “Personalizare Windows 7 – EA SPORTS FIFA 2010 World Cup”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>