Personalizare Windows 7 – iulie 2011

Luna iulie vine cu o colectie diversificata si cuprinzatoare de sabloane pentru personalizarea sistemului de operare Windows 7.

Asa cum v-am obisnuit, cea mai mare parte a acestora este oferita gratuit de Microsoft, insa va voi prezenta si cateva instrumente de personalizare “neoficiale”, insa cel putin la fel de interesante.

Angry Birds Theme

Desi nu sunt un fan al jocului Angry Birds, trebuie sa recunosc ca am multi prieteni dependenti de aventurile inaripatelor. Sper ca exista fani si printre cititorii acestui blog.

Download Angry Birds Windows 7 Theme

Naruto Shippuden 5

Nici seria Naruto nu este una pe care o urmaresc, dar la fel ca in cazul Angry Birds, stiu destui fani. Lor le este dedicata tema de mai jos. Descarcarea este obligatorie! :)

Download Naruto Shippuden Windows 7 Theme

Caligraphy

O tema ce se indeparteaza de jocuri si desene animate (anime), Caligraphy este despre cerneala si culori. O tema linistita pentru un birou ordonat :).

Download Caligraphy Windows 7 Theme

Behind the Masks si Taiwan Sketches

Ambele sabloane contin imagini realizate de artistul Cheng Ling, reprezentand masti si respectiv diverse momente din viata de zi cu zi a taiwanezilor.

Download Behind the Masks Windows 7 Theme

Download Taiwan Sketches Windows 7 Theme

City Lights

Ajungem acum si la tema mea preferata pentru luna aceasta si anume – City Lights. Imaginile sunt incredibile si mi-as dori ca si Bucurestiul sa ofere astfel de privelisti.

Download City Lights Windows 7 Theme

Zetro UI Windows 7 Metro UI Theme (Windows 8 Style)

Si fiindca inca mai tanjim dupa Windows 8, avem in aceasta luna si o tema dedicata transformarii Windows 7 intr-un Windows 8 continand cat mai multe din elementele deja cunoscute.

Download Zetro UI 1.2 Windows 7 Theme (este nevoie de Windows 7 UXTheme Patcher)

Microsoft Office 2010 Getting Started ScreenSaver

Desi nu am prezentat foarte multe screensavere pe acest blog, cel de mai jos este pe atat de interesant pe cat este si de util. Este oferit de Microsoft si prezinta sfaturi pentru utilizarea eficienta a Office 2010. Arata ca in clipul de mai jos:

Download Office 2010 – Windows 7 ScreenSaver (necesita validare; are 70MB)

Microsoft Windows 7 Metro UI Gadgets (Windows 8 Style)

Completand look-ul Windows 8, gadget-urile din seria Mosaic reprezinta o colectie de gadget-uri dinamice cu un design Metro UI.

Download Mosaic – Metro UI Windows 7 Gadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>