Personalizare Windows 7 – iunie 2011

Luna iunie vine cu mai putine sabloane (themes) decat de obicei, dar am gasit si una interesanta, care sa faca mai usoara asteptarea Windows 8.

Temele sunt, in mare parte, oferite de Microsoft si reprezinta imagini care mai de care mai speciale. Ultima din serie este chiar dinamica, oferindu-va imagini cu cele mai noi pelicule ale studiourilor Paramount.

Beautiful Birds

Beautiful Birds

Cele mai exotice pasari promit sa va transpuna in natura. Imaginile foarte colorate cu lebede, flamingo si pasari colibri va vor anima desktop-ul in urmatoarea luna.

Download Beautiful Birds Windows 7 Theme

Classic American RoadTrip

Classic American RoadTrip

Si fiindca a venit vara si fiindca a venit perioada concediilor, acum e momentul sa porniti intr-un road-trip. Laptopul isi va asorta imaginile de fundal cu cateva prezente clasice precum Route 66 sau muscle-car-urile americane.

Download Classic American RoadTrip Windows 7 Theme

Echoes of the Past

Echoes of the Past Windows 7 Theme

Insa daca preferati sa ramaneti acasa, va puteti bucura in liniste de setul de imagini de fundal reprezentand statui si obiecte vechi… intr-o seara, in curte sau pe terasa cu un pahar din bautura preferata :).

Download Echoes of the Past WIndows 7 Theme

Transformers 3 Theme

Transformers WIndows 7 theme

Ei bine, pentru mine niciuna din temele de mai sus nu este potrivita, deoarece astept cu nerabdarea lansarea filmului Transformers 3 in cinematografe. Pana atunci ma multumesc insa tema pentru Windows 7 dedicata.

Download Transformers 3 Windows 7  Theme

Paramount Pictures Dynamic Theme

Paramount Windows 7 Theme

Daca nu sunteti fani Transformers, sunt sigur ca se va gasi alt film care sa va placa din colectia celor de la Paramount; Spre exemplu: Thor, Kung Fu Panda 2 sau True Grit. Tema este dinamica si asa cum va spuneam mai sus se va updata automat cu ultimele aparitii.

Download Paramount Pictures Dynamic Windows 7 Theme

Windows 8 Metro UI Desktop Wallpapers

Windows 8 Wallpapers

O alta colectie interesanta vine prin intermediul WindowsClub si reprezinta un set de imagini de fundal (desktop wallpapers) de inspiratie MetroUI. Gama variata de culori ar trebui sa fie pe placul fiecaruia.

Download Windows 8 Desktop Wallpapers Theme

[UPDATE:] Multumita lui Cristi am descoperit inca o serie de 3 teme nou aparute in sectiunea de sabloane pentru windows 7 a site-ului Microsoft.

Birds of Prey

Birds of Prey Windows 7 Theme

Primul dintre acestea reprezinta veriga superioara in lantul trofic a pasarilor exotice mentionate mai sus. Privirile pradatorilor vor fi acum mai aproape ca niciodata

Download Birds of Prey Windows 7 Theme

Ducati 2

Ducati 2 Windows 7 Theme

Pentru pasionatii de motociclism, avem o tema speciala: Ducati 2, reprezentand, ce altceva, decat imagini, atat virtuale cat si reale cu motocicletele producatorului italian.

Download Ducati Windows 7 Theme

Castles of Europe

Castles of Europe Windows 7 Theme

O tema pe care de fapt am uitat sa o prezint, dar pe care ma bucur ca am regasit-o….. Castele din Europa… Cred ca va rivaliza cu tema Transformers 3 pentru desktopul meu in luna ce urmeaza :). Enjoy!

Download Castles of Europe Windows 7 Theme

4 thoughts on “Personalizare Windows 7 – iunie 2011”

  1. adineauri cei de la microsoft au lansat 2 teme noi, cum ar fi aceasta ducati 2 care si eu o folosesc acuma si cealalta Birds of Prey mi se pare frumoasa.

  2. Daca nu ma insel a 4-a poza din pachetul Castle… este Branul surprins pe timp de noapte. Fascinant. As fi apreciat mai mult daca ar fi si scris intr-un colt care ce castel este si unde se afla… :-??
    Transformers………… Bumblebee! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>