Personalizare Windows 7 – mai 2011

Putin mai tarziu decat de obicei, chiar la final de luna, vin si temele si sabloanele pentru personalizarea Windows 7. Sper ca cele de luna trecuta v-au tinut companie cu brio pana acum si sper ca si acestea sa va astampere dorinta de customizare pana ce voi reveni cu sabloanele lunii iunie.

Pana atunci, va anunt ca sabloanele urmatoare sunt urmate de o serie de pachete de transformare integrala a sistemului de operare.


Incepem cu sabloanele.

Diffusion Windows 7 Theme

Momentan favorita mea, contine o serie de de imagini abstracte, numai bune pentru a-ti relaxa privirea atunci cand nu ai altceva de facut la calculator. Navigarea printre ele poate fi chiar placuta.

Download Windows 7 Difussion Theme

Space Windows 7 Theme

A doua favorita este Space by GTGraphics, si dupa va puteti da seama ce fel de imagini gasiti. Cred ca va avea oricum o categorie aparte de fani :).

Download Space Windows 7 Theme

Galapagos Windows 7 Theme

Trecem la un set mai pamantesc de imagini de fundal (tapeturi/desktop wallpapers). Este vorba de insulele Galapagos si ale sale deja faimoase broaste testoase. Pentru iubitorii de animale in special si natura in general.

Download Galapagos Windows 7 Theme

Bing Maps – Aerial Imagery – Unitated States

Ramanem pe Terra, chiar in apropierea insulelor si ne bucuram de o privire de sus a teritoriului Statelor Unite. Imaginile par desprinse din Google Earth, dar va asigur ca sunt ale Microsoft si ca fluxul de imagini noi este unul continuu (este vorba de un flux RSS de imagini de fundal).

Download Bing Aerial Imagery Windows 7 Theme

Best of Bing: Australia 2

Mergem ceva mai la este si ajungem pe continentul australian. Din nou pentru iubitorii necuvantatoarelor si ai naturii nealterate de interventia omului.

Download Best of Bing: Australia 2 Windows 7 Theme

Si fiindca tot am intarziat cu publicarea acestui articol, voi face sa merite asteptarea, cu urmatoarele pack-uri de transformare.

Primul pe lista este Windows 7 -> Ubuntu 11.04 Transformation Pack (via deviantart). Arata cam asa:

Este compatibil chiar si cu Windows 7 Service Pack 1 si poate fi descarcat folosind urmatorul link:

Download Windows 7 to Ubuntu 11.04 Natty Narwhal Transformation Pack

Tot via deviantart vine si pachetul de transformare al Windows 7 in Windows 8. Arata ca in imaginile de mai jos:

Si poate fi descarcat folosind link-ul urmator:

Download Windows 7 to Windows 8 Transformation pack

And last but not least, un pachet de transformare al interfetei Windows XP intr-una asemanatoare cu cea din Windows 8. Nu este foarte diferita de un pack de transformare in Windows 7, dar contine imaginea utilizatorului in coltul drept al taskbar-ului.

Download Windows XP to Windows 8 Transformation Pack

Nota: Recomand ca inainte de instalarea oricarui transformation Pack sa creati si un System Restore Point pentru a dezinstala fara repercursiuni pack-urile. Mentionez ca nu am testat pack-ul de transformare al XP in Windows 8, prin urmare, recomand instalarea cu atentie.

3 thoughts on “Personalizare Windows 7 – mai 2011”

  1. @Disable: dupa cum am spus, nu am avut unde sa incerc, dar procedura ar trebui sa fie urmatoarea:
    1. Aplici un patch fisierului uxtheme.dll – care se ocupa cu interfata Windows XP (mai multe informatii pe neowin)
    2. Apoi muti directorul Next in locatia: C:WindowsResourcesThemes
    3. Apoi aplici wallpaperul.
    Cam atat. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>