Personalizare Windows 7 – noiembrie 2011

Luna noiembrie a fost mai generoasa din punct de vedere al instrumentelor de personalizare a sistemului de operare Windows 7 oferite gratuit de Microsoft. Sau poate ca doar am intarziat eu prea mult publicarea acestui articol si temele Windows 7 s-au tot adunat.

Autumn Bounty Theme

Incepem colectia lunii noiembrie cu un sablon tomnatic, primul din cele doua din acest gen. Recolta a fost bogata, se pare.

Autumn Bounty Windows 7 Theme

Download Autumn Bounty – Windows 7 theme

Autumn Color in Japan

Continuam in aceeasi nota cu imagini ale toamnei in Japonia. Sunt cumva mai aprinse decat ce gasim la noi, dar ar fi fost interesanta o tema cu peisaje de toamna din Romania.

Autumn Color Japan

Download Autumn Color Japan – Windows 7 Theme

Candlelight

Microsoft propune si o tema linistitoare reprezentand diferite lumanari de camera – insotitoare de nadejde in zilele friguroare cand vremea nu ne lasa sa iesim din casa.

Candlelight Windows 7 Theme

Download Candlelight – Windows 7 theme

Green World

Si daca ne-am linistit la lumina lumanarilor, va propun acum si o tema ambientala, dominata de culoarea verde – culoarea prospetimii si vitalitatii.

Green World Theme

Download Green World – Windows 7 Theme

Waterfalls

Acompaniem starea de liniste si echilibru cu sunetele de apa din tema Waterfalls. Nici imaginile nu sunt rele, dar as fi preferat mini-clipuri de genul celor din DreamScene din Windows Vista.

Waterfalls

Download Waterfalls – Windows 7 theme

Raptors

Urmeaza o tema ceva mai dinamica, urmarind viata in viteza a unor vulturi. Putine lucruri sunt mai impresionante si elegante in acelasi timp decat aceste pasari.

Raptors Windows 7 Theme

Download Raptors – Windows 7 Theme

In search of incredible

Asus si Intel au colaborat nu numai la creearea celui mai bun ultrabookAsus Zenbook UX21 ci si la crearea unei teme vintage cu elemente din industria muzicala

In Search of Incredible Windows 7 theme

Download In Search of incredible – Windows 7 Theme

Abstract Dark & Light Themes

De la elementele naturale trecem acum la cele realizate pe calculator, exemplele fiind gasite in cele doua teme Abstracte: Dark si Light.

Abstract Dark - Windows 7 Abstract Light

Download Abstract Dark | Download Abstract Light – Windows 7 themes

Hopes and dreams

Ei bine, am pastrat pentru sfarsit ce era cu adevarat important. Este vorba despre tema Hopes and Dreams, ale carei imagini componente sunt realizate de o artista romana: Georgiana Chitac. O felicit pe aceasta cale si va recomand cu caldura tema Windows 7 de mai jos. Enjoy!

Hopes and Dreams Windows 7 Theme

Download Hopes and Dreams – Windows 7 Theme

3 thoughts on “Personalizare Windows 7 – noiembrie 2011”

  1. Salut !
    Si multumesc pentru desk. back. te rog verifica link-ul de la Autumn Color in Japan,pentru ca este acelasi de la Autumn Bounty Theme !
    O seara buna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>