Personalizare Windows 7 – octombrie 2011

In preajma sarbatorii americane – Halloween – Microsoft a realizat cateva teme pentru Windows 7 dedicate acestui eveniment.

Trick or Treat Theme

Cand eram mai mic, chiar confectionam lampioane din dovleci mai mult sau mai putin proaspeti. Nu stiam pe atunci de vreo sarbatoare sau de “trick or treat”, dar vazusem destule desene animate din care sa ma inspir. Voi tine wallpaperele de mai jos cel putin cateva zile.

Windows 7 Theme

Download Trick or Treat – Windows 7 Theme

Ticket to Fear Theme

A doua tema din serie contine imagini asociate cu sunete parca desprinse din filmele horror, totul pentru o atmosfera cat mai completa. Nu o recomand celor care se sperie usor.

Windows 7 theme

Download Ticket to Fear – Windows 7 Theme

Cobblestones and Corridors theme

Cea de-a treia tema contine dupa cum ii spune si numele imagini cu coridoare, scari si elemente arhitecturale, insa fara personaje. Coloana sonora sugerata mai sus s-ar potrivi de minune si in cazul acesteia.

Windows 7 Theme

Download Cobblestones and Corridors – Windows 7 theme

Fresh Fruit Theme

O colectie de imagini delicioase si extrem de colorate. Fructele sunt mult mai mari decat in realitate si cred ca ar fi mai potrivite intr-un cos pe masa decat intr-o imagine pe desktop :).

Windows 7 Theme

Download Fresh Fruit – Windows 7 Theme

Chocolate Theme

Iar daca fructele nu va sunt tocmai pe plac (desi ma indoiesc), sunt sigur ca o bomboana de ciocolata va rezolva aceasta problema. Bomboanele vin in toate formele si culorile si indiferent de temperatura procesorului vor rezista bine-mersi pe ecran.

Windows 7 Theme

Download Chocolate – Windows 7 Theme

Tropical Fish

Fie ca sunteti pasionati sau nu de fauna acvatica culorile si detaliile suprinse in imaginile de mai jos va vor fi cu siguranta pe plac.

Tropical Fish Windows 7 Theme

Download Tropical Fish – Windows 7 Theme

Puss in Boots Theme

Motanul incaltat din Shrek va aparea intr-o pelicula abia in decembrie. Pana atunci, cateva imagini care sa reaminteasca de film.

Puss in Boots Windows 7 Theme

Download Puss in Boots – Windows 7 Theme

Forza MotorSport 4 Theme

Luna aceasta avem o tema si pentru pasionatii de automobile. Nu este vorba de poze reale cu masini, ci de imagini din jocul Forza MotorSport 4, dar modelele sunt realizate cu atat de multe detalii incat e foarte greu de facut diferenta. Enjoy!

Forza Motorsport Windows 7 Theme

Download ForzaMotor Sport – Windows 7 Theme

6 thoughts on “Personalizare Windows 7 – octombrie 2011”

  1. Ticket to Fear theme este absolut haioasa.cand am puso pe desktop a inceput fratemeu oare cum sa ramana putin blocat ca nu stia de unde se aude acele sunete,mai sa ma sparg de ras:))

  2. „Cobblestones and Corridors theme” e geniala. Pur si simplu pozele exprima multe,in functie de persoana. Celelalte sunt simple poze la care sa te uiti,dar acestea sunt incarcate cu expresivitate.

  3. @Ciprian: in legatura cu lucrurile exprimate, mi-a placut mai mult Illusions theme de luna trecuta… senzatiile generate de cele doua teme sunt totusi putin diferite :).

    @Ervin: iti recomand sa o incerci si pe cea cu fructele, pozele au rezolutii foarte mari si sunt realizate profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>