Personalizare Windows 7 – sabloanele lunii septembrie

A trecut mai mult de o luna de cand am prezentat ultimele teme oficiale pentru Windows 7. In tot acest timp eu am ramas fidel temei oficiale NASA – iar spatiul – ultima frontiera – imi ia ochii de fiecare data cand inchid o aplicatie.

Totusi pentru a aduce un pic de culoare atat in desktop-ul meu am cautat noile aparitii de la Microsoft. In toata luna septembrie nu au fost foarte harnici si doar cinci noi sabloane mi-au sarit in ochi ca fiind noi.

Ele sunt dupa cum urmeaza:

Choobies – lucrari colorate cu personaje “rotunjoare”, venite tocmai din Taiwan pentru a ne relaxa privirea.

Download Choobies

DayDream – un set de desene nonconformiste, tot de pe taramuri asiatice.

Download DayDream

LotsBears – dupa cum ii spune si numele, o tema ce contine imagini de fundal cu activitatile intreprinse zilnic de o gasca de ursi voiosi (ceva mai plinuti decat Winnie The Pooh, dar in aceeasi lini)

Download LotsBears

Nicole Doll – imagini cu o Nicole, patrunzand in lumea papusilor.

Download Nicole Doll

Toate cele patru teme de mai sus par a se adresa unei generatii mai tinere, asa ca nu am putut decat sa ma bucur cand am gasit o tema/sablon care sa imi fie si mie pe plac si astfel sa ajunga sa inlocuiasca stelele, nebuloasele si galaxiile care deja nu mai aveau loc pe ecran.

Este vorba de tema Nature cu imagini realizate de Mike Swanson. Macro-urile sunt omniprezente in aceasta tema.

Download Nature Windows 7 Theme

3 thoughts on “Personalizare Windows 7 – sabloanele lunii septembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>