Personalizare Windows 7 si Windows 8 – iunie 2012

Lucrand atat de intens la Windows 8, baietii de la Microsoft au uitat sa mai updateze galeria de personalizare a Windows 7. Nu-i nimic insa, am reusit sa gasesc cateva teme oficiale interesante, restul selectiei pentru luna aceasta fiind completata cu teme realizate de alti autori.

Personalizare Windows 7

Brazil Theme

Sabloanele Windows 7 sunt cunoscute pentru imaginile preluate de pe tot mapamondul. Brazilia nu si-a gasit insa locul in colectie. Pana acum. Culorile sunt vii si puternice, iar eu o folosesc de cand am descoperit-o.

Windows 7 Theme

Download Brazil Windows 7 Theme

Lugares Coloridos Theme

Dupa cum ii spune si numele, urmatoarea tema doreste sa o intreaca pe prima in ceea ce priveste culorile. E si normal sa concureze, doar au la origine o limba comuna: portugheza.

Windows 7 Theme

Download Lugares ColoridosWindows 7 Theme

Cats Anytime

Dupa cateva teme atat de colorate, pastram nota vesela alegand o tema cu pisici. Ce-i drept, pisicile nu sunt atat de populare pe acest blog, dar pe Youtube si Facebook fac furori. Asa ca.. Enjoy!

Windows 7 Theme

Download Cats Anytime Windows 7 Theme

Dogs in Winter

Desi iarna e inca departe… va invit sa ne racorim cu cateva imagini tomnatice sau chiar iernatice. Cateii, prezenti si ei, vor incalzi si inveseli atmosfera.

Windows 7 Theme

Download Dogs in WinterWindows 7 Theme

Bineinteles, toate aceste teme sunt compatibile si cu Windows 8, dar nu ofera suport pentru noile functionalitati.

Bicycle Ride

In ciuda numelui, aceasta tema nu include imagini cu biciclete ci cu imagini vazute de pe bicicleta. Sunt totusi si cateva biciclete prezente, dar accentul se pune pe Taiwan, locatia unde aceste imagini sunt realizate.

Windows 7 Theme

Download Bicycle RideWindows 7 Theme

Urmatoarele teme nu sunt ale Microsoft, dar merita luate in considerare ca teme favorite pentru windows 7 pentru urmatoarea luna.

Chinese Zodiac

Tema este realizata dintr-o colectie de imagini de pe DeviantArt de cei de la PC World. Accentul se pune pe zodiile chinezesti, ei recomandand-o pentru intreg parcursul anului.

Windows 7 Theme

Download Chinese Zodiac – Windows 7 Theme

Game of Thrones

Windows 7 Theme

Last but not least – o tema pentru Windows 7 avand ca tematica serialul ajuns deja la al doilea sezon – Game of Thrones. Contine peste 50 de imagini astfel incat sunt sigur ca nu va veti plcitisi pana luna viitoare. La instalarea va asteapta insa si cateva surprize… va provoc sa o instalati ;). (este realizata de VikiTech)

Download Game of Thrones Windows 7 Theme

Nota: toate aceste teme sunt compatibile si cu Windows 8, dar nu beneficiaza de noile functionalitati ale acestuia, comportandu-se la fel ca pe Windows 7.

3 thoughts on “Personalizare Windows 7 si Windows 8 – iunie 2012”

  1. faina si customizarea Windows-ului pentru cei pasionati. am fost si eu innebunit dupa asa ceva dar m-am lasat de meserie :). am incercat odata sa instalez un program care imi modifica absolut toata interfata din windows 7 si o transforma ca pe Mac, dar in cateva ore a trebuit sa reinstalez windows-ul

  2. eu pentru aceasta luna mi-am ales aceasta tema “Lugares Coloridos Theme” sa speram ca va aparea cat mai repede si versiunea RTM a lui windows 8 in aceasta luna.:)

  3. Eu am ales un wallpaper din tema „Dogs in Winter„, mai exact, cel care se vede primul in previewul din articol. Ca sa citez pe cineva…. „pufoseniaaaa” :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>