Personalizare Windows 7 – Start Orb Changer (plus 48 de exemple)

Zozo va spunea acum ceva timp ca vom inaugura sectiunea de personalizare a Windows 7. Cateva teme si cateva aplicatii sunt deja prezente pe site si sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa apuc sa finalizez un prim set de tutoriale. Incep cu unul mai usurel, care schimba doar Start Orb-ul din Windows 7.
Personal, imi place cum arata orb-ul actual, dar cum cu totii avem preferinte diferite, mai jos este micul tutorial pentru utilizarea acestui program.


1. Descarcati arhiva folosind link-ul de mai jos

Download Windows 7 Orb Changer

2. Faceti un Restore Point pentru orice eventualitate. Puteti face un backup si fisierului “explorer.exe” (C:Windowsexplorer.exe)
3. Deschideti arhiva descarcata mai sus si extrageti TOT continutul in acelasi director (toate fisierele trebuie sa fie in acelasi loc pentru ca programul sa functioneze).
4. Faceti click dreapta pe Windows 7 Start Button Changer si selectati “Run as Administrator

 

5. Apasati butonul Make Backup of Explorer

6. Apasati butonul Select & Change Start Button si selectati noua imagine dorita

7. Uneori poate fi nevoie de restart.

8. Autorul recomanda ca inainte de fiecare schimbare a orb-ului sa apasati butonul Restore Original Explorer Backup.

 

Acum ca ati invatat si cum sa schimbati orb-ul, va ofer spre descarcare si un set de 48 de imagini diferite, numai bune de experimentat. Link-ul este sub imagine.

Download Windows 7 Start Orbs Pack

7 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Start Orb Changer (plus 48 de exemple)”

  1. @bogdan: in Romania lipsesc programatorii de 12 ani… In afara sunt nenumarati. Cel mai bun exemplu e GeoHot (cunoscut pentru exploit-ul iPhone si mai nou, PS3). Link-ul de download e de pe site-ul oficial :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>