Personalizare Windows 7 – Switcher (aduce expose din Mac OS)

Switcher este un mic program ce permite utilizatorului de Windows 7/Vista sa beneficieze de Expose-ul din Mac OS. Este, daca vreti, o alternativa pentru Flip 3D si diferitele alinieri din Windows Explorer (“stack”, “side by side”).

O astfel de aplicatie nu este o necesitate pentru Windows 7, mai ales ca imbunatatirile interfetei Aero ajuta destul de mult in administrarea ferestrelor. Totusi, nu toate aplicatiile pe care le folosim suporta interfata Aero, iar unor dintre noi chiar ne plac diversele imbunatatiri grafice pe care le putem aduce sistemului de operare.

Windows 7 Switcher


O functionalitate importanta a Switcher este faptul ca ferestrele active sunt infatisate folosind preview-uri de dimensiuni reale, pe cand celelalte minimizate au pictograme miniaturale. Desktop-ul ramane in fundal aproape ca in Flip 3D; lucru care poate fi observat si in imaginea de mai sus.

 

Pe langa interfata grafica placuta, Switcher ofera si multiple setari, atat ale modului de afisare (“tile”, “dock”, “grid”) cat si multiple functionalitati:
– posibilitatea de a folosi mai multe monitoare
– posibilitatea de a cauta textual ferestre/aplicatii
– posibilitatea de a folosi shortcut-uri atat ale mouse-ului cat si ale tastaturii

Switcher Windows 7

Daca va plac imaginile si descrierea de mai sus, si credeti ca o astfel de aplicatie v-ar fi utila, va invit sa o descarcati folosind link-ul de mai jos:

Download Switcher – Expose pentru Windows 7

via

7 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Switcher (aduce expose din Mac OS)”

    1. Esti cel mai “tare” la faza asta, evident ca NUUUU. aa ca si un caine cu leu, ce ar iesi…….Bravo @fanibu.

  1. Nu are nevoie, e adevarat. Dar scopul aplicatiei nu e de a imita in primul rand, ci de a oferi o functionalitate, una care lipseste. Si cum fiecare ar trebui sa aiba dreptul la alegere, Switcher ofera aceasta posibilitate. Si fiind vorba de personalizare, poate fi folosit si ca adaugire pentru completarea unei teme Mac OS X spre exemplu :D.

  2. Am observat ca Mac are teme dragute, evident ca fiecare ne “personalizam” Winu dupa bunul plac. Nu sunt contra la ce a scris @fanibu , dar stiu ca am avut probleme cu Linux si il evit cat pot, stiu ca Microsoft se teme de Linux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>