Personalizare Windows 7 – tema de Halloween, din Australia si pentru IE9

Desi nu sunt adept al sarbatorilor importante, ma bucur ca oamenii gasesc motive pentru a sarbatori viata, lucru care ar trebui sarbatorit in fiecare zi dupa umila mea parere, dar grijile cotidiene sunt de multe ori coplesitoare, ingropand de multe ori bucuria de a trai. Dar asta e o alta poveste.

Revenind pe taramul software-ului, trebuie sa va anunt ca Microsoft a lansat – inca o data – o tema pentru asezonarea calculatorului la culorile toamnei si sarbatoarii aferente (halloween-ul) si bineinteles pentru a va capta atentia in detrimentul Macbuntu. Asta pe langa alte cateva, la fel de interesante, pe care le veti descoperi mai jos.

Incep cu tema Lighting, care imi aduce aminte de nenumaratele incercari de a poza fulgere cu camere VGA de 0,3mpx. Imaginile au calitatea ireprosabila cu care ne-am obisnuit; Va las sa va bucurati descarcand-o de mai jos:

Download Lighting Windows 7 Theme

Urmatoarea tema pe care o voi prezenta este Eerie Autumn, tema care pe langa culorile pastelate ale toameni contine si cateva elemente definitorii pentru sarbatoarea Holloween-ului: dovleci iluminati, o cioara un liliac sau un “gargoyle”.

Supriza insa nu se termina aici, fiindca schema de sunet este cea care va completa cu adevarat atmosfera crepusculara.

Download Eerie Autumn Windows 7 Theme

Urmatoarea in seria sabloanelor de astazi este Best of Bing 4 – continuare a seriei omonime. Imaginile sunt la fel de impresionante si sincer eu nici nu mai stiu ce tema sa aleg pentru desktop. Si inca nu am ajuns la final :).

Download Bing of Best 4 Windows 7 Theme

Best of Bing Australia face si ea parte din seria mentionata mai sus, dar este ceva mai specifica. Pe mine m-au convins sa imi doresc o vizita in fosta colonie britanica.

Download Bing of Bing Australia Windows 7 Theme

Intrand si pe tarmul software, avem o tema Windows chiar si pentru pasionatii sistemului de operare Android (care, din experienta, sunt acaparati de jucariile lor cu acest sistem).

Download Android Windows 7 Theme via techpp

Ultima – dar nu cea din urma – este tema dedicata lansarii versiunii Beta a Internet Explorer 9. Bineinteles nu este dedicata celor care nu doresc sa ii acorde o sansa acestui browser ci mai degraba celor care inca mai cred in Internet Explorer (categorie in care ma includ si eu).

Download Internet Explorer 9 Windows 7 Theme via intowindows

Ce ne spun toate aceste imagini? Ca traim intr-o lume extraordinara si ca suntem norocosi sa ne putem (inca) bucura de ea. Enjoy!

4 thoughts on “Personalizare Windows 7 – tema de Halloween, din Australia si pentru IE9”

  1. Ultimele 2 nu sunt asa interesante pentru mine :), cat despre restul sunt bestiale si nu am nimic de comentat. Deocamdata o am pe cea cu fulgere si peste vreo 2-3 zile am sa o bag pe cea de Halloween, doar se aprope sarbatoarea :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>