Personalizare Windows 7 – Tema Mac 7

Fiindca tot sunt intrebat de Hackintosh si fiindca nu am avut timp sa culeg informatii detaliate sau sa scriu un tutorial amanuntit pe aceasta tema, va ofer astazi un substitut.

Mac OS X windows 7 theme

Este vorba, asa cum probabil v-ati dat seama deja, despre o tema Windows 7 ce imita interfata Mac OS X – Snow Leopard. Tema contine mai multe unele si aplicatii cu diferite functionalitati fara de care asemanarea nu ar fi posibila in acelasi grad.

Inainte de a trece la descarcarea temei propriu-zise va trebui sa instalati in prealabil UXThemePatcher.
Apoi ar trebuie sa va asigurati ca aveti si tweak-ul pentru Take Ownership instalat.
Este probabil una dintre personalizarile ce necesita cei mai multi pasi, dar daca MacOS X va doriti, va merita.
Tot inaintea link-ului va anunt ca aceasta versiune nu functioneaza decat pe Windows 7 32 bit/x86. NU incercati tema pe Windows 7 X64/64 bit fiindca riscati ca PC-ul sa nu mai booteze.

Pentru a descarca tema folositi link-ul de mai jos:

Download Mac 7 – Windows 7 Mac OS X theme

Pachetul include uneletele de care aveti nevoie, dar si un fisier Readme.rtf pe care va recomand sa-l citit cu atentie. Pentru orice nelamuriri sau probleme, va stau la dispozitie in sectiunea de comentarii. Succes!

sursa: DeviantArt

7 thoughts on “Personalizare Windows 7 – Tema Mac 7”

  1. :)) ..miros o violare a intimitatii win7-uli. “Baietzii” de la Deviant mai bine ar colabora cu m$ft la un nou engine gui pt. windoze !

  2. linkurile pare sa nu fc(am incercat amadoua “miror”)…zice ca acel continut nu mai exista!!am windows 7 ultimate 64x build 7600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>