Personalizare Windows 7 – teme pentru luna decembrie

Avand in vedere ca o data cu trecerea lunii noiembrie am intrat in anotimpul iernii, va propun o serie de teme care sa va incalzeasca si monitorul/calculatorul in concordanta cu temperaturile, sper eu crescute, din case.

Acestea sunt, ca de obicei teme oficiale Microsoft, dar cum acestia au fost cam lenesi in ultima vreme am cautat si alte teme dedicate sarbatorilor de iarna dar “neoficiale” ca sa zic asa.

Incepem cu cele oficiale:

Microsoft Holiday Lights – contine saptesprezece fundaluri (desktop wallpapers) luminoase (luminite de iarna, lumanari, lampioane). Numele e foarte inspirat, imaginile potrivindu-se de minune unui iluminat difuz, specific sarbatorilor

Microsoft Holliday Lights Windows 7 Theme

Download Microsoft Holiday Lights

Twinkle Wish – destinata in special celor mici contine doar sase imagini de fundal, dar grafica in stilul desenelor animate este destul de atractiva.

Download Twinkle Wish Windows 7 Theme

Si fiindca tot am ajuns la animatii am gasit doua noi teme oficiale inspirate din doua dintre cele mai noi filme/animatii ale lunii.

Este vorba de Harry Potter si Talismanele Mortii

Harry Potter Windows 7

Download Windows 7 Harry Potter Theme

si MegaMind – un film/animatie pe care inca nu l-am vazut, dar am ramas destul de interesat dupa vizualizarea trailer-ului. Cu siguranta ma va tine in scaun mai mult decat mult prea promovatul film mentionat mai sus.

Windows 7 MegaMind

Download Windows 7 MegaMind Theme

Iar ca bonus si pentru ca se apropie sarbatorile, am cautat si o tema dedicata craciunului; culorile cautate fiind rosu si alb. Cei de la Windows7News mi-au usurat cautarea asa ca va prezint “Christmas Themepack For Windows 7

Download Windows 7 Christmas Themepack

7 thoughts on “Personalizare Windows 7 – teme pentru luna decembrie”

  1. ms pentru aceste teme toate sunt frumoase primele 3 teme de sus le-am avut si eu, asta cu Holiday Lights si acuma o folosesc dar mam scarbit de ea. zilnic intru pe site-ul ala de la ei sa vad daca au mai pus ceva dar nimic sunt putori aia ce vreti sau ei pun teme cand se schimba anotimpul sau daca li se pare lor ceva mai interesant atunci pun.

  2. @Ady: cu exprimarea? Ca sa ma fac inteles: in ultima luna, de fiecare data cand am mers la cinematograf am vazut trailer-ul pentru Harry Potter, ba chiar am dat de el si pe site-uri video online (hulu), ca mai apoi sa raman dezamagit de film. Am zis mult prea promovatul fiindca filmul este sub asteptari. Promovarea insistenta ar fi fost ok, cred, pentru un film bun, pentru care sa fiu recunoscator ca trailer-ele m-au facut sa il vad.

  3. Am si eu inca doua teme in asteptare, cu care voi updata articolul cat de curand, dar sunt binevenite si ale tale; le voi adauga in articol. Multumesc si le astept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>