Personalizare Windows 7 – un desktop inteligent

Astazi am gasit cel mai tare desktop (ever) :). Mi-a fost clar ca trebuie sa va arat si voua minunatia, asa ca o puteti vizualiza mai jos, aplicata pe propriul calculator:

Windows 7 Desktop

Este vorba de o simpla imagine care face ca noutiunea de desktop sa capete o semnificatie mai apropiata de cea reala (spatiu de lucru/birou). Ar fi fost frumos ca BumpTop sa ofere si o astfel de administrare, fiindca, desi este doar o iluzie, aranjarea dupa elementele imaginii de fundal prezentate mai sus pare naturala.

Apropo, pe panoul din spate puteti pune Gadget-uri, sau Notes din Windows 7 :D.

Link-ul catre imaginea “curata” este aici: Download Desktop Image

Spor la aranjat. Si daca reusiti (sau aveti deja) un aranjament de care sunteti mandru, lasati un link mai jos, in comentarii :D.

[UPDATE 1] Pentru a beneficia de o aranjare fluida, faceti click dreapta pe Desktop ->View si deselectati optiunea: “Alin icons to grid”

23 thoughts on “Personalizare Windows 7 – un desktop inteligent”

 1. @Floryyn: mi-ai dat o idee legata de aliniere, updatez articolul chiar in timp ce scriu comentariul :D.
  Si inca un update, insa fara legatura cu articolul: Daca intrati pe Google.com si apasati butonul Insert a coin de sub bara de cautare veti putea juca PacMan :D.

 2. Cand au schimbat, acuma 5 minute nu era, acuma da si alearga adversarii nu asa oricum. cand am iesit si eu ma atacau de peste tot.

 3. @Andrey: Exista, chiar ar merge de un tutorial fiindca e putin mai complicat. Trebuie sa dai Rename la iconita respectiva si apoi sa apesi Alt+255 (tii apasat Alt). Asta pentru o iconita. Pentru a doua e Alt+255 Alt+255 si tot asa. Numerele trebuie tastate din NumPad (din partea dreapta); iar semnificatia Alt+255 este ‘ ‘, adica un spatiu gol :D.
  Sper sa-ti fie de ajutor.

 4. Gee !.. n-am mai jucat atata PacMan din 88′ ! …de cand pandeam in sala de jocuri, cate un nivel lasat liber, de vreun copil suparat ca l-a mancat… :))

 5. @Ionut: Multumesc mult de tot. Faza e ca la prima merge, dar cand vreau sa redenumesc urmatoarele iconite la fel nu mai vrea si imi spune ca : “there is already a file with the same name in this location” si la denumire imi arata (2) sau (3)
  si tot asa.
  Floryyn nu ai avut acceasi problema?!

 6. @Andrey : daca vrei sa redenumesti a 2-a iconita trebuie sa tst Alt+255 Alt+255.
  la a 3-a Alt+255 Alt+255 Alt+255, la a 4-a Alt+255 Alt+255 Alt+255 Alt+255 ( Alt+255 de 4 ori) si tot asa…. sper ca am fost de ajutor

 7. ar fi poate cel mai frumos lucrul sa distribuie o asemenea aplicatie reala si nu doar o imagine poate in urmatorul sistem de operare peste 3 4 ani var crea aceasta smecherie

 8. mersi fain omule,nu stiam ca sa fac sa i-mi pun iconitele cum trebuie,nu stiam de acel click dreapta,view,si sa debifez acolo. multumesc mulkt,am mai invatat ceva cu ajutorul tau 😉 multa bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>