Pict.com Uploader – Screenshot-uri in cel mai usor mod

Salut! In acest articol o sa va prezint un program foarte bun care mie mi-a fost si imi este de mare folos. Este vorba de Pict.com Uploader. Pr0gram  se ocupa cu captura screenshot-urile dar nu numai.

Pict.com, va uploadeaza screenshoturile pe serverele de la Pict.com, si in acelasi timp va salveaza capturile facute, si pe calculator.

O sa va arat mai jos cateva screenshoturi cu acest program si o sa va explic pe ele :

In partea dreapta se afla doua butoane: unul pentru a uploada pe server o alta imagine in afara de screenshot-urile facute de el si unul pentru uploadarea unei capturi de ecran.

Sub acestea, ne sunt afisate toate uploadurile facute, si selectandu-le, ne este pus la dispozitie linkul corespunator.

In meniul “Options” avem urmaoarele optiuni :
– screenshot settings
– advanced settings

La Screenshot settings putem seta formatul pozei si calea unde se va salva in PC

In fereastra “Advanced Settings” putem bifa sau debifa optiunea de a ne anunta cand apar update-uri ale programului si atunci cand s-a copiat o imagine in clipboard, si putem seta link-ul de baza  pe care ni-l va arata

Cand apasam butonul “Upload custom area screenshot”, ecranul va arata asa:

Pentru a descarca Pict.com Uploader, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti pe link-ul de mai jos:

Download Pict.com Uploader

3 thoughts on “Pict.com Uploader – Screenshot-uri in cel mai usor mod”

 1. Suna interesant. Programul iti da si linkul direct catre poza cand faci uploadul, sau trebuie sa intri pe site/cont ca sa obtii asta? Ar fi util pentru suport tehnic programelul asta. De asemenea, partea cu ‘custom area’ merge si cand esti in alte programe, full screen (in principal jocuri)?

  Altfel exista deja altele care salveaza direct screenshoturile cand apesi pe butonu print screen :)

 2. O sa-mi fie bun la personalizarea site-ului ce il construiesc, e lansat dar mai am mici “prelucrari” in el, e functional, ca si PictCom Uploader.

 3. Buna ziua!

  Despre el vroiam, acum cateva luni, sa fac eu articolul, dar n-am avut timp… am stat la internatul liceului si ajungeam acasa doar in week-end, si ce sa fac prima data?
  Nu am incercat, dar presupun ca da… exentual cu niste probleme… daca nu ii poti pune hotkey (apesi tasta si face comanda), probabil o sa fie probleme de incompatibilitate, adica o sa iti captureze alta zona de ecran, la dimensiuni diferite…
  O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>