Pinball 3D – Space Cadet pentru Windows 7

Dupa ce am jucat Texas Hold’em si Tinker prin Games for Windows, am gasit un alt clasic: Pinball 3D Space Cadet. Pana la urma nu inteleg de ce Microsoft nu pune toate aceste jocuri intr-un singur loc spre a putea fi descarcate gratuit de catre doritori. In schimb, trebuie sa cautam diverse versiuni modificate pentru a ne putea bucura de ele.

Windows 7 3D Pinball

Nu va faceti probleme insa, la un moment dat le veti gasi pe toate pe Windows 7 Bucharest :D.


Revenind la Pinball 3D – Space Cadet, acesta vine sub forma unei arhive care contine fisierele jocului propriu-zis. Inainte de a porni Pinball.exe, trebuie selectat modul de compatbilitate cu Windows 98 (clic dreapta – > Properties -> Compatibility). Nu am incercat alte moduri de compatibilitate, dar fara aceasta setare jocul pornea si se inchidea singur imediat dupa aceea.

Arhiva poate fi descarcata din contul meu SkyDrive folosind link-ul de mai jos:
Download Pinball 3D – Space Cadet

via

11 thoughts on “Pinball 3D – Space Cadet pentru Windows 7”

  1. @Shtef: eu m-am jucat doar un pic atunci cand l-am gasit. Dar cu el am inlocuit Minesweeper la vremea lui. PS: tastele sunt “Space”, “Z” si “/” 😀

  2. Am si eu o nelamurire legata de joculetele vechi pe Windows 7 :D. Am incercat recent sa joc pe 7, celebrul Volfied, pe care banuiesc ca il stiti cu totii, si Skyroads, poate mai putin cunoscut, nu stiu. Am incercat si in compatibility mode, si nu ma vrea nici cum; am cautat si pe Google, dar n-am gasit nimic. Poate stiti voi vreo metoda prin care se pot juca cele doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>