PowerPoint to Video

V-aţi gândit vreodată să transformaţi o prezentare facută în PowerPoint într-un format video ?Eu unul nu, dar iată că cei de la Leawo vin în ajutorul nostru cu un program interesant pentru a ne face munca mai uşoară atunci când vrem să prezentăm un proiect, prin transformarea lui din format PowerPoint (PPT, POT, PPTX, PPS etc.) în video (ASF, WMV, 3GP sau 3G2).

Ce trebuie să mai ştim este că nu vom pierde efectele sau animaţiile folosite.De asemenea, acest program include până la 23 de format-uri video pentru a ne oferi posibilitatea de a rula prezentările pe majoritatea player-elor video sau pe un telefon mobil.PowerPoint to Video este un program util atunci când vrem să avem siguranţa că proiectul nostru va putea fi prezentat şi de pe un computer ce nu are instalat pachetul Microsoft Office.

Mai jos aveţi câteva avanteje legate PowerPoint to Video:

  • Suport pentru toate format-urile de PowerPoint;
  • Păstrează animaţiile şi efectele originale;
  • Suport audio;
  • Setări pentru diferite rezoluţii;*

*Pentru versiunea free maximum 640 x 480.

**Suport video pentru versiunea free: ASF, WMV, 3PG, 3G2, iar pentru cea pro: ASF, WMV, FLV, MP4, MOV, AVI, VOB, 3GP etc.

Leawo PowerPoint Video Convertor

4 thoughts on “PowerPoint to Video”

  1. Am si eu intrebare legata de program…la cate secunde o sa treaca de la un slide la altul ca daca e prea putin nu poti citi tot ce scrie ?:D

  2. @Shtef: poti seta timpul de tranzitie intre slide-uri, deci cititul nu ar trebui sa fie o problema. As testa totusi sa vad ce dimensiune are fisierul rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>