Primele jocuri interactive pe Youtube!

Functionalitatea YouTube de a incadra link-uri si texte in videoclip-uri a fost dusa la extrem. Astfel utilizatorul youtube copyrighthater a creat un joc cu 30 de nivele in care trebuie sa descoper diferentele dintre imagini.


Jocul este o recapitulare a nominalizatilor la Premiile Oscar de anul acesta (2009), fiind primul joc de acest gen de pe Youtube. Pentru a incepe sa va jucati, trebuie doar sa dati Play la videoclip.
Mai jos inca un joculet, tot pe youtube, tot interactiv, nu chiar atat de fun ca primul, de aceasta data fiind vorba de un fel de slot-machine ce il are ca actor principal pe SuperMario:

Ma intreb, avand in vedere ca a fost creat un precedent, cum vor evolua jocurile pe Youtube.
Distractie placuta!

5 thoughts on “Primele jocuri interactive pe Youtube!”

  1. incerc sa mi amintesc cum se numea un joc de acum vreo 10 ani cam pe vremea cand jucam hercules…era vorba despre un dragon ranit pe care trebuia sa l tratam lol.are cineva idee despre ce vorbesc?multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>