Program care va scapa de notificarile Microsoft Windows Genuine Advantage (WGA)!

Windows Genuine Advantage, sau mai bine spus WGA este un sistem anti-piraterie dezvoltat de Microsoft pentru a evalua validarea on-line si licenta produselor din familia Microsoft Windows. Acest lucru se petrece inainte de accesarea anumitor servicii precum Windows Update sau descarcarea de programe de pe site-ul Microsoft Download Center (Windows Media Player, Internet Explorer). WGA contine doua servicii: notificarile WGA si un script ActiveX. Notificarile WGA se activeaza la fiecare logare (pornire a sistemului) pe cand scriptul ActiveX este legat de descarcarea programelor oficiale Microsoft.
Microsoft Windows Genuine Advantage Notifications Removal Tool
Aceste notificari ar trebui sa-i afecteze doar pe utilizatorii de copii nelegitime de Windows. Insa acest lucru nu merge intotdeauna precum este planificat si astfel multi utilizatori ai copiilor legale de Windows se vad pusi in fata unor alerte legate de legitimitatea sistemului de operare (WGA Notifications).

Link pentru descarcarea RemoveWGA. [linkul nu mai este valabil]

RemoveWGA va descotoroseste de aceasta unealta care se conecteaza la serverele Microsoft la fiecare pornire a calculatorului permitand totusi conectarea la aceste server o data la 2 saptamani.

Pentru cei ce doresc mai multe informatii, aveti mai jos verificarile facute de Windows Genuine Advantage:

■Marca si modelul calculatorului
■Componentele prezente in BIOS (checksum)
■Adresa MAC.
■Un numar unic de indentificare (Globally Unique Identifier – GUID)
■Seria Hard-disk-ului.
■Setarile legate de regiune si limba ale sistemului de operare.
■Versiunea sistemului de operare.
■Informatii legate de BIOS-ul calculatorului
■Setarile locale ale utilizatorului curent.
■Rezultatele validarii si instalarii.
■Serialele/Product-key-urile folosite pentru Windows si/sau Office.

Daca doriti sa scapati de aceste verificari, folositi link-ul de download de mai sus.
Atentie! Acest program nu este conceput cu scopul de dezactiva WGA pe copiile de Windows piratate, iar folosirea in astfel de scopuri se face pe propria raspundere!

Din ce am citit, acest program merge doar cu Windows XP, insa daca nu doriti sa il folositi sau nu functioneaza asa cum ar trebui, puteti sa faceti upgrade la Windows 7 si sa scapati de orice inconvenient.

17 thoughts on “Program care va scapa de notificarile Microsoft Windows Genuine Advantage (WGA)!”

  1. frate vezi ca sunt pe net copii piratate foarte bine iar site-ul Microsoft le recunoaste ca fiind Genuine.Asa am am eu un XP SP3 Corporate Edition din ianuarie 2009 si este vazut ca Genuine.Ei acum explica-mi si mie de ce oare este vazut Genuine,asta daca stii.Pt ca e bine copiat cu soft special.
    Asa ca fratilor sfatul meu asta este:Nu va mai obositi sa va cumparati Windows-uri cu licenta,cheltuiti baniii pe altceva.Un sistem de operare Windows XP se poate gasi pe net foarte usor,doar il descarci,apoi il inscrii pe un CD sau DVD,depinde de marime,si apoi il ai atunci cand iti va trebui sau cand te vei decide sa-ti formatezi calculatorul.Bafta tuturor si v-am lasat cu bine.

  2. eu acu seara am instalat weg pt win 7 si mi-a scos tampenia aia de genuine se pare ca functioneaza multumesc celor care s-au straduit sa o gandeasca .nsb

    1. Simplu! 😉 Click dreapta pe desktop, personalize, iar in meniul care apare setezi tema, wallpaperul, culoare ferestre. Have fun! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>