Program pentru schimbarea imaginii de Logon in Windows 7.

De ceva vreme umbla pe internet tutoriale pentru schimbarea imagini de logon in Windows 7. Procesul de schimbare avea ca intentie particularizarea sistemelor pentru companiile producatoare de calculatoare. Acesta presupunea schimbarea unor date in registrii si copierea/inlocuirea imaginii dintr-un folder specific de pe hard-disk.

Printre utilizatorii entuziasmati de Windows 7 s-a gasit si unul care a dorit sa usureze pasii de schimbare a imaginii de Logon si astfel a creat un program numit Logon Changer, pe care il puteti descarca de aici. Programul are o interfata foarte simpla care permite schimbarea imaginii de fundal (background) a ecranului de Logon oferind utilizatorului posibilitatea de a alege orice alta imagine din calculator.

windows 7 logon changer

Dand click pe Change Logon Screen va deschide o fereastra de windows explorer prin care puteti incarca alta imagine in respectiva aplicatie. Un click pe butonul Test va va infatisa modul in care ecranul de Logon va arata dupa aplicarea pozei alese. Aplicatia va face toti pasii necesari modificarii in mod automat, utlizatorului ramanandu-i doar de selectat manual imaginea. Utilizatorul poate reseta ecranul de Logon la imaginea initiala cu ajutorul butonului Revert.

Logon Changer are o dimensiune de 250Kb si este compatibil cu toate build-urile windows 7 (inclusiv build 7057) inceapand chiar cu build 7000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>