Programe gratuite: WinUtilities PRO, Paragon Backup&Recovery Compact si System Backup

Desi nu obisnuiesc sa scriu despre ofertele ce apar zilnic pentru diverse programe cu licenta (WinRAR a fost o exceptie pe care nu puteam sa o trec cu vederea :) ), astazi atentia mi-a fost atrasa de doua astfel de oferte.

Prima este pentru WinUtilities PRO, o alternativa pentru TuneUP Utilities 2010 (caruia inca nu am apucat sa-i fac review, dar o data cu vacanta, nu voi mai amana acest lucru foarte mult :) ) – adica un program ce are ca scop imbunatatirea performantelor sistemului si aducerea de noi functionalitati.

WinUtilities PRO

WinUtilities PRO costa in mod normal 50$, dar printr-un parteneriat cu Softpedia este acum oferit gratuit.
Functionalitatile principale ale programului sunt urmatoarele:
– curatarea registrilor
– curatarea fisierelor temporare
– stergerea cache-ului si a cookie-urilor browser-ului
– defragmentarea HDD
– eliminarea programelor inutile din startup
– file shredder (sterge fisierele fara a mai putea fi recuperate)
– cautarea fisierelor duplicat
– repararea shortcut-urilor
– protejarea cu parola a fisierelor .exe
– manager pentru procesel active
– manager pentru dezinstalarea programelor
Toate acestea in compatibilitate deplina atat cu Windows XP sau Vista cat si cu Windows 7.

Nu stiu cat va dura aceasta oferta, asa ca va recomand si sa descarcati programul folosind link-ul de mai jos (catre softpedia):

Download WinUtilities Pro

Dupa descarcare si instalare, tot ce trebuie sa faceti pentru a activa licenta programului este sa folositi urmatoarele date de inregistrare:

regname: Softpedia User
regcode: C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3

Cea de-a doua oferta peste care am dat astazi, vine cu doua programe de la Paragon: Backup & Recovery Compact 10 si System Backup 9.5 – amandoua avand o valoare totala de 80$ si fiind compatibile cu Windows 7.

Backup RecoveryPrimul program ofera solutii pentru backup-ul fisierelor importante de pe hard-disk beneficiind de tehnologii precum: Sector Backup, File Backup, Backup direct pe un Server FTP. Mai multe informatii despre Paragon Backup & Recovery a scris si Andrei pe blogul StefaMedia.

 

 

 

System BackupAl doilea program din oferta celor de la Paragon este mai pe gustul meu, oferind o solutie de backup completa si automata pentru intregul calculator, incluzand sistemul de operare, programele instalate ba chiar si driverele necesare.

Pagina ofertei Paragon (valabila doar pana pe 12 iulie) este urmatoarea:

Oferta Paragon: Backup & Recovery si System Backup

3 thoughts on “Programe gratuite: WinUtilities PRO, Paragon Backup&Recovery Compact si System Backup”

  1. Atat WinUtilities PRO cât și TuneUP Utilities 2010 le-am testat și eu – sunt bune … numai că primul dacă nu ești atent șterge anumite chestii care te pot face ulterior să îți pară rău că l-ai instalat, nu același lucru pot să spun de TuneUP Utilities 2010 care este net superior. Iar Paragon Backup & Recovery încă nu am ajuns să-l testez ! Poate fac asta în “vacanță” ! 😉

  2. CCleaner isi face treaba perfect si e free!Cat despre programele de Back-Up eu personal folosesc utiliarul din windows care isi face treaba corect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>