PSP Go! – Specificatii si imagini!

PSPgoSaptamana asta a fost saptamana gadget-urilor. Am inceput cu HTC Leo, am continuat apoi cu telefoanele Pink ale Microsoft, iar ieri va scriam despre Microsoft Courier Booklet. Un alt gadget mi-a atras atentia mai demult, dar nu am apucat sa scriu despre el. Este vorba de noul PSP Go!, prezentat pentru prima oara in Iunie anul acesta.

PSP Go! va prelua stafeta Play Station Portable de la PSP 3000 (PSP Slim). Data oficiala de lansare este stabilita pentru 1 octombrie, iar pretul anuntat va fi de 249$ (in SUA).

Specificatiile acestui nou gadget nu sunt neaparat impresionate sau inovatoare, Sony urmand pastrand aparatul in caracteristicile care i-au adus succesul.

Printre specificatiile PSP Go! gasim:


– un ecran de 3.8 inci cu pana la 43% mai luminos

-16 GB memorie Flash incroporata

– lipsa unui drive UMD

– suport pentru Memory Stick Micro

– posibilitatea de descarcare a jocurilor si filmelor prin Playstation Store

– un singur joystick analog

– bluetooth, wi-fi

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa vedeti imagini cu noul PSP Go!, le aveti mai jos:

psp_go8

psp_go

psp_f

3 thoughts on “PSP Go! – Specificatii si imagini!”

  1. @iosys: de XP-phone stiam. De cel cu Windows 7 insa nu stiam. Foarte misto, dar la fel de butucanos ca cel cu XP. Nici unul nu imi place in mod deosebit. Daca vrei Xp/Win 7 iti iei un laptop sau un netbook. Daca vrei ceva portabil iti ie un smarphone de orice gen (Symbian, Android, iPhone, WinMo).
    Uite si un gadget pe care probabil il stiai, dar sunt sigur ca sunt multi la care nu a ajuns: http://www.youtube.com/watch?v=K05mi7G3jIk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>