Rainbow Folders – Directoare colorate in Windows 7

Dupa ce am trecut de la Vista la XP, nu am putut sa nu observ diferenta clara de la nivelul finisarilor interfetei. Am cautat o solutie. Doream una care sa nu consume resurse, eventual sa inlocuiasca fisierele originale ale interfetei. Asa am dat de Brico Packs de la CrystalXP si anume de interfata Vista Inspirat 2.0.
Puteai sa o updatezi automat, puteai sa te intorci la interfata automata si in plus de toate nu folosea deloc mai multe resurse decat in mod normal, iar finisarile erau cat se poate de detaliate. Din momentul acela nu am mai simtit niciodata lipsa Vista.
Mentionez ca pe toate calculatoarele cu XP din casa (chiar si pe cele mai slabe) am instalat acest pack.
Ce avea in plus insa fata de Vista si chiar fata de Windows 7 sunt directoarele colorate. Ganditi-va ca in My Documents ati avea 30-50 de directoare. Cum ar fi ca cele mai importante sa fie colorate si sa sara in ochi?(excludem direcotarele cu iconite specifice) Cum ar fi daca aceasta culoare s-ar putea schimba la un simplu click dreapta?
Util nu-i asa?


Aplicatia care face acest lucru posibil si in Windows 7 poarta numele de Rainbow Folders. Este o aplicatie gratuita care consuma incredibil de putine resurse. Singurul dezavantaj (fata de Brico Pack) este faptul ca nu se poate selecta culoarea directoarelor prin click dreapta, colorarea facandu-se prin intermediul aplicatiei dedicate. Interfata arata ca in imaginea de mai jos:

RainBowFoldersselectColors_thumb

Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati directorul si apoi sa aplicati culoarea dorita.

Va recomand sa folositi optiunea Modern(Vista) pentru a avea iconite asemanatoare cu cele originale ale Windows 7.

RainBow Folders style

Daca aveti alt sistem de operare (XP/98/2000) puteti selecta si Typical sau Classical.

Pentru a descarca Rainbow Folders folositi link-ul de mai jos:

Download Rainbow Folders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>