Reclama Intel – Tatal lui Betty cea urata a inventat USB-ul!

Reclama de mai jos se adreseaza unui grup restrans (sau nu) de internauti. Este o reclama a companiei intel si este dedicata pasionatilor de tehnologie de pretutindeni. Chiar daca personajul prinicpal seamana cu “Betty cea urata”, acest lucru este doar pentru a evidentia ideea de baza(putea foarte bine sa fie o reclama a Apple, iar personajul prinicpal sa fie Steve Jobs – stim cu totii ca Apple este “cool” chiar si in reclame). Personal imi place reclama :). Voua cum vi se pare?

2 thoughts on “Reclama Intel – Tatal lui Betty cea urata a inventat USB-ul!”

  1. Finnaly gasesc la ine pe blog ceva ce poate sa inteleaga si creierasul meu 😀

    E un pic ciudata partea de final, inainte de packshot, in sensul ca zici ca e adunarea de la 23 august. Un coporatism un pic exagerat, dar sa nu uitam ca vorbim de o mare corpotatie.

    Nu cred ca e pentru un grup restarans, e mai degraba un awareness pentru cei care nu sunt in core target. (adica asa ca mine, astia care nu au cunostinte avansate).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>