Reclame elvetiene pentru Windows 7

Se pare ca elvetienii nu se pricep doar la ceasuri, bricege si administrarea banilor (in banci). Ei stiu si sa puna punctul pe i intr-o reclama. Tot auzim/citim/vedem cum Windows 7 ne simplifica viata de zi cu zi. In cele mai multe ipostaze, toate acestea sunt legate de un calculator. Gandind putin in afara cutiei (out of the box), elevetienii au reusit cateva reclame foarte inteligente si la obiect. Va las sa le urmariti:


                   
Windows 7 te ajuta sa arunci lucrurile de care nu mai ai nevoie la gunoi.

                   
Mailurile se trimit acum (in Windows 7) din mers, la propriu.

                   
Windows 7 te ajuta, se pare, sa faci lucrurile obisnuite MULT mai rapid.

8 thoughts on “Reclame elvetiene pentru Windows 7”

 1. Tare clipul cu acel catel:)!Craciun Fericit,Sanatate si La Multi Ani tuturor!
  IONUT,numai ganduri bune,impliniri si bucurii…si continua si pe mai departe cu blogul,pentru ca e MARFA:)!
  SARBATORI FERICITE!

 2. pfi.. bun.. ,ca activitate se potriveste perfect,dar undei pc-ul cu windows7 care sa ma determine sa fac ce fac aia.. sau care imi da acele ‘puteri’ supra omenesti?
  parerea mea e ca sunt cam jalnice reclamele,adica bun,sunt realizate cu multa munca,si din multe incercari,dar.. CAREI LEGATURA CU WINDOWS 7??? Daca folosesc windows 7 o sa am o tinta mai buna cand arunc gunoiu de la geam,sau cum..?
  parerea mea.

 3. @angellman, @Shtef: multumesc mult pentru urari. Voi continua munca nu numai cu blogul asta dar si cu alte cateva proiecte. Veti afla cat de curand despre ele.

  @Cipryca: legatura cu Windows 7 este faptul ca acest sistem de operare iti simplifica treburile de zi cu zi. Legatura nu este una indirecta si, ca multe reclame, nu are nici un element de legatura cu sistemul de operare in sine. E vorba de viziunea regizorului/scenaristului.

 4. CH:unde ”C” vine de la Confederatie
  unde ”H” vine de la HELVET-HELVETIC-HELVETIA
  de unde rezulta:CH–CONFEDERATIA HELVETICA
  SARBATORI FERICITE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>