RichCopy – program avansat pentru copierea fisierelor

De-a lungul timpului Microsoft a realizat un numar destul de mare de aplicatii care de care mai utile, si majoritatea gratuite. Totusi acest lucru nu a fost de ajuns pentru toata lumea si astfel, unii angajati ai acestei companii incearca sa ajute utilizatorii (implicit sursa lor de venit) sa realizeze lucrurile pe care le doresc cu ajutorul calculatorului.

Ken Tamaru este unul dintre acesti angajati. Si el este autorul RichCopy.

Aplicatia, lansata in 2001, este una dintre cele mai avansate din categoria ei. Spun asta in primul rand pentru capacitatea de a copia mai multe fisiere deodata; iar cand zic deodata vreau sa spun simultan. Adica nu copiaza fisier cu fisier, in caz ca nu am fost destuld e explicit. Apoi mai ofera si optiunea de a pune pauza in timpul transferului.
Este cineva caruia nu i s-a intamplat sa i se blocheze calculatorul sau sa ii pice reteaua in timp ce facea un transfer?
Mai mult decat atat, RichCopy pastreaza atributele fisierelor – chiar si atributul Last Modified – filtreaza in functie de setarile de securitate si multe multe altele.

Daca sunteti ca mine si mutati fisiere de pe un HDD pe altul si apoi inapoi, iar apoi din nou pe stick, de pe stick iar inapoi pe laptop si tot asa, aplicatia este o necesitate (in caz ca nu folositi deja vreo alternativa). Link-ul mai jos:

Download RichCopy 4.0 (fiind descarcata de pe technet, arhiva poarta numele autorului articolului original despre aplicatie – Joshua Hoffman)

One thought on “RichCopy – program avansat pentru copierea fisierelor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>