Schimba imaginea de fundal a directoarelor Windows 7

Fiind fan al personalizarii sistemului de operare, descopar aproape regulat utilitare noi cu diverse functionalitati. Cei de la Windows Club sunt o adevarata resursa in acest sens, avand cativa programatori (de pana la 16 ani !!!) care transpun in aplicatii diverse metode de personalizare.

Una dintre acestea este schimbarea imaginii de fundal a unui director/folder. Windows 7 face acest lucru automat in functie de continutul directorului respectiv, dar nu ofera o metoda de customizare manuala.

Aici intervine aplicatia cu un nume extrem de sugestiv: Windows 7 Folder Background Changer.

Programul arata cam asa:

Windows 7 Folder Background Changer

Dupa cum vedeti, optiunile si butoanele sunt destul de intuitive. Setati folderul a carui imagine doriti sa o schimbati, apasati butonul “Change Background Image” si cam atat. Daca doriti si ca directoarele continute in cel principal sa aiba aceeasi imagine de fundal, trebuie doar sa specificati acest lucru selectand optiunea “Apply To Sub Folders“.

Pentru a descarca utilitarul folositi link-ul de mai jos:

Download Windows 7 Folder Background Changer – v1.1

via

PS: nu uitati de concursul Bitdefender si intrebarea de astazi.

4 thoughts on “Schimba imaginea de fundal a directoarelor Windows 7”

  1. Frumos! Imi doream asa ceva si pe vremea xp-ului,dar nu se putea sau poate era vreun program dar nu stiam eu. Oricum frumos utilitarul.

  2. Te rog frumos dami si mie un activator pentru windows 7, dar nu vrea sa imi gaseasca astia de la microsoft ca windowsul e piratat, am incercat foarte multe dar mil gaseste a fi contrafacut.

  3. sall…zimi si mie te rog cum functioneaza programul ca il am doar ca nu stiu sal folosesc …din ce folder sa iau imaginile..MS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>