SevenVG RTM Windows 7 RTM Theme for Windows XP

Echipa askvg.com propune o tema pentru Windows XP, care seamana foarte mult cu Windows 7, pentru utilizatorii care nu vor sa renunte inca la XP, dar care vor sa-i tuneze macar aspectul.

Instalarea temei se realizeaza foarte usor, dupa ce se downloadeaza de pe site arhiva SevenVG_RTM_Theme_for_XP_by_Vishal_Gupta.zip, se dezarhiveaza intr-un folder

Ex: c:sevenvg iar in folderul respectiv se cauta folderul theme unde printr-un simplu click pe theme.exe se instaleza noua interfata.
Cei ce doresc mai multe detalii pot citi fisierul txt WHY DON’T YOU READ ME FIRST si pot vizita site-ul ce dezvolta aceasta tema.

8 thoughts on “SevenVG RTM Windows 7 RTM Theme for Windows XP”

 1. e super baieti ..dak stiti sa instalati toate fisierele alea cum scrie in fiecare “read me” schimba tot(iconitze,etc)

 2. Niciodata nu mi-a placut sa ma amagesc cu astfel de programe.

  Imi aduc aminte ce isterie a fost cant a iesit Vista, yopic intregi de teme Vista pentru XP.

  Eu am mers pe pricipiul daca nu am licenta de ceva superior sau PC mai slab, raman cu ce am.

  Nu imi plac lucrurile “pompoase”.

  Daca voia va place, spor la descarcat. De aratat, arata bine.

 3. Dar oare câtă memorie RAM foloseşte ? Ar trebuie să punem un averisment, căci până la urmă poate unora le va face calculator mai greu să funcţioneze. Din fericire, am făcut eu un averisment:

  AVERTISMENT: Există şansa ca tema de mai sus, pentru configuraţii mai slabe de computere să poată degrada funcţionalitatea sistemului dumneavoastră, prin folosirea mai mărită a resurselor de memorie RAM, de procesor, de spaţiu HDD.

  Nu sună mişto averismentul ? 😀 Simple, easy, short ! 😉

 4. @claudiu30: tema de Windows 7 e tema originala microsoft? sau e una dintre acelea care folosesc un uxtheme.dll patch-uit?

  @underground, Devirusare: Sunt multe lucruri de luat in calcul referitor la o tema de Windows. Tuturor ne place sa ne personalizam sistemul de operare, telefonul etc.. Unii si-l personalizeaza cu teme legate de desene animate, sau filme, jocuri s.a.m.d. Unii insa prefera sa-si personalizeze sistemul de operare cu o interfata mai noua. Poate nu au incredere in Windows 7, Sau poate calculatorul lor pur si simplu nu se misca bine cu Win 7 Aero. Pentru toti acestia, si pentru multi alti, o tema bine realizata este un castig.

  @StelistCristi: Temele de genul acesteia sunt facute sa consume cat mai putine resurse. Nu este o tema de genul Style XP care se aplica peste interfata sistemului de operare, ci o inlocuieste pe cea originala, consumul de resurse fiind minim (crescut doar de marimea fisierelor folosite pentru preschimbare). Sistemul de operare nici nu stie ca are tema schimbata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>