7 thoughts on “Spotul de lansare Windows 7 in Romania”

  1. @mitrica: lansarea a fost un concert.. In prima zi de lansare au pus accent pe Windows 7, acum au vrut sa arate ca un sistem de operare este mai mult decat ceea ce este consacrat deja. Mie unul chiar imi place clipul, dar imi place si cum a evoluat muzica (pana acum cativa ani).

    1. mi-ai modificat tu.. ca scrisesem simplitste.. exact ce am inteles de la ei. in fine,eu am vazut filmul din safe mode al win,si nu aveam sunet :( asta am inteles,asta am scris.. what’s the problem?:))

      1. Nici o problema :). Dar de obicei corectez greselile gramaticale.. Daca este insa o “greseala intentionata”, atunci lasa-mi un mesaj si rectific corectura :D.

  2. Ai fost inspirat. Nu văzusem clipul. Mi se pare frumos realizat şi chiar intersantă această asocierea dintre muzică şi Windows 7. Faţă de reclamele care jubilau programele de calcul tabelar, se vede un progres.

    Pe de altă parte, finalul de care vorbeşte şi @Cipryca îmi aduce aminte de celebra serie „For Dummies” (tradusă iniţial la noi: „Pentru To(n)ţi”), şi nu mă refer într-un sens peiorativ. Publicul, consumatorul de PC, a crescut ca număr, dar s-a diluat ca experienţă. Dacă procesul biologic a reprezenta o evoluţie de la simplu la complicat, cel tehnologic (cu particularităţile cazului de faţă) trebuie să urmeze calea inversă. Utilizatorul modern nu mai este interesat de partiţionare (FAT16, FAT 23, NTFS), defragmentare, optimizarea regiştrilor sau alte nebunii, ci are nevoie doar de un PC stabil şi rapid. Pe cine a ajutat acel UAC din Vista ? Câţi pot spune că şi-au dat „acceptul” în cunoştinţă de cauză ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>