Starcraft 2 Wings Of Liberty – Nuclear Launch Detected

Azi-noapte in jurul orei 12:00 bomba a fost lansata :). Starcraft II Wings of Liberty si-a deschis portile (serverele) pentru europeni.
Nu mi-am cumparat inca jocul, dar din ce am vazut nu au fost raportate probleme nici in multiplayer si nici in single-player. Singura critica pe care o aduc jucatorii este ca au stat treji ore intregi dupa lansarea de la miezul noptii jucandu-se :).

Starcraft II Wings of Liberty


Alaturi de jucatorii Starcraft 2, cei de la IGN au realizat si un clip de 5 minute care deruleaza intr-o maniera originala istoria Starcraft de la inceputuri pana in prezent. Brings back memories :).

Acum ca am terminat de derulat amintiri o sa va anunt si ca exista un concurs (mai e valabil doar astazi si maine) la care puteti castiga chiar jocul Starcraft 2 Wings of Liberty. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu cea mai memorabila experienta implicand universul Starcraft. Daca veti castiga, va rog sa reveniti cu un comentariu si aici :D.

Eu nu particip la concurs fiindca desi imi doresc foarte mult acest joc sunt constient ca productivitatea imi va scadea semnificativ daca il voi avea in fata, asa ca aman cat mai mult momentul. Daca nu aveti astfel de probleme (de productivitate) si nici nu va lasati pasiunea in voia sortii, il puteti achizitiona de la eMAG pentru 229 RON. Nu este cel mai mic pret disponibil, dar macar aveti livrarea gratuita oriunde in tara (in luna iulie, asa ca ar trebui sa va grabiti). In plus eMAG aduce si varianta Starcraft 2 Collectors Edition la un pret de 430 RON (contine si Starcraft Broodwar).

4 thoughts on “Starcraft 2 Wings Of Liberty – Nuclear Launch Detected”

  1. Prietenii innebunesc cand vad pe torrente SC2.Cele mai frumoase clipe cu starcraft erau cand pierdeam ore intregi in interneturi facand prapad cu zergii.De multe ori ne adunam toti cu rasnitele in garaje si jucam o noapte intreaga.Starcraft si Age of Empires erau preferatele mele.Daca mai este valabil concursul as fii fericit sa castig SC2.
    Daca ar fii sa-l castig noptile ar devenii mai albe ca in alaska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>