Starcraft II Wings of Liberty Beta

Chiar daca sectiunea de jocuri de pe acest blog duce lipsa de materiale, evenimentul de azi trebuie mentionat. Starcraft II – Wings of Liberty – a intrat in etapa closed beta, si astazi pe 18 februarie, cei mai norocosi dintre noi au primit pe e-mail key-urile necesare pentru a putea testa jocul (cei norocosi care au un cont Battle.net si au si aplicat pentru testarea versiunii Beta).

Starcraft 2 Wings of liberty


Starcraft a fost primul joc pe calculator pe care l-am terminat. Am jucat atat Original cat si BroodWar. In liceu faceam campionate in orele de informatica, iar mai apoi am avut, impreuna cu cativa prieteni un mic clan. Nu cred ca am mai asteptat vreun joc atat de mult cat astept Starcraft II. Totusi, celor de la Blizzard le-a luat cam mult (12 ani!!!), iar promisiunile neonorate an de an nu cred ca vor avea cel mai benefic efect asupra vanzarilor.

Pentru cei ce nu au luat parte la Universul Starcraft am extras mai jos cateva informatii de pe Wikipedia:

StarCraft este un joc de strategie în timp real (RTS) produs de firma Blizzard Entertainment. Apărut în 1998 pentru PC, jocul a fost portat mai apoi pentru Macintosh şi Nintendo 64.
Peste 9 milioane de copii ale jocului au fost vândute de la apariţia sa. A fost cel mai vândut joc al anului 1998 şi a câştigat “Origins Award” pentru cel mai bun joc de strategie al acelui an. Este foarte popular, mai ales în Coreea de Sud, unde jucători profesionişti primesc sponsorizări şi participă la meciuri televizate.
Subiectul jocului este un război între trei rase galactice: Terran (oamenii), Zerg (o rasă artropoidă condusă de un “creier” colectiv) şi Protoss (o rasă umanoidă avansată tehnologic).

Pentru restul, cateva clipuri care fac cat o mie de imagini. Vizionare placuta:

Astept parerile voastre, iar pentru cei ce chiar au apucat sa se joace, impresiile.

[Update:] Specificatiile minime pentru Starcraft 2 Beta – Wings of liberty sunt:

• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• Procesor Pentium IV la 2.2Ghz sau echivalentul AMD 
• RAM: 1 GB pentru XP; 1,5 GB pentru Vista si Windows 7
• Placa video: 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO
• Rezolutie minima: 1024×768
• Spatiu HDD: 4 GB 
• Conexiune internet

15 thoughts on “Starcraft II Wings of Liberty Beta”

  1. @Victor: o sa ai cel mai mult de astepta, se va lansa in 3 etape Single Player… Wings of Liberty e pentru terrani.
    @catalin: da, de pe 18, de cand am inceput articolul. Am uitat sa il corectez in consectina. Done now :D. Oricum, se asteapta mai multe valuri…

  2. cred ca o sa astept mult si bine cu closed beta.nu ai tu ionut vreun beta key in plus?ti-as fi recunoscator.as vrea sa vad cum este.merci.

  3. @Alex: dap, merge si in single player.
    @catalin: nu am, dar iti recomand sa verifici piratii nostrii cei de toate zilele 😀 sunt cateva link-uri si instructiuni 😀

  4. @Mihai: nu este vorba de un key sau de un crack. E pur si simplu un launcher care iti permite sa joci anumite harti in singleplayer. Daca asta iti doresti, fa o cautare dupa “starcraft 2″ pe PirateBay.

  5. va rog sa imi ziceti cd keyu la starcraft 2 beta ID-ul meu e wolf34_wolf am si cd key pentru : Sufering 2 , F.E.A.R. , SI dawn of war 2 ce vreti in schimb ID-ul meu calculatorul ~x(:(:((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>