Start Menu Classic (compatibil AERO) pentru Windows 7

Dupa ce acum cateva zile va prezentam CSMenu care aduce Start Menu Classic in Windows 7 fara interfata Aero, iata ca am gasit timpul necesar sa va ofer si un program care face acelasi lucru, insa de data aceasta fara a se renunta la interfata Aero.
Si CSMenu oferea o varianta compatibila Aero, dar era pe bani. Programelul de azi are si avantajul de a fi GRATUIT>

windows classic start menu

Tot ce trebuie sa faceti pentru a activa Start Menu Classic este sa descarcati arhiva folosind link-ul de mai jos, sa dezarhivati continutul si sa executati aplicatia (cwsm.exe).

Dezavantajele acestei aplicatii (probabil datorate faptului ca este gratuita) ar fi urmatoarele: nu pot fi adaugate, sterse sau redenumite programele din Start Menu.

Download Classic Windows Start Menu 

via

3 thoughts on “Start Menu Classic (compatibil AERO) pentru Windows 7”

  1. Nu merge sa sortezi meniurile, nu merge click dreapta, nu prea are mai nimic, cam nefolositor, …. deja ne-am obisnuit cu start meniul de win7.

  2. @iosys: eh si tu acu, e gratis.. si e pentru nostalgici. Eu in nici un caz nu as simplifica intr-atat Start Menu. Momentan mi se pare eficient si bine organizat. O sa caut sa vad daca exista vreun program de imbunatatire, nu simplificare a Start Menu… sa vedem :)

  3. Classic Shell mi se pare mult mai bun. Versiunea free nu are transparenta, dar nici nu as vrea asa ceva. Una e sa fie transpareta bara de titlu a ferestrei, care oricum nu ofera multe informatii, si alta este sa fie meniul de start, pe care-l folosesc foarte des.
    Are click dreapta, sort, drag&drop, ocupa memorie foarte putin… nu m-as mira sa fie cumparata firma de catre Microsoft si inclus programul in versiunea urmatoare de Windows, atit de bine arata si se comporta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>