Studentii americani sau britanici vor plati 30$/30£ pentru Windows 7

De astazi, studentii din SUA si Marea Britanie beneficieaza de o oferta promotionala pentru cumpararea unei licente Windows 7. Aceasta este a treia oferta promotionala dupa Family Pack si Pre-Order.

Studentii cu o adresa de e-mail valida (adresa data de universitatea respectiva) vor putea cumpara Windows 7 Home Premium sau Windows 7 Professional pentru nici mai mult nici mai putin de 30$ . Oferta este valabila pna la 3 Ianuarie 2010, cand preturile vor reveni la cele vechi.

Daca aveti vreun prieten care studiaza intr-una din tarile mentionate mai sus, va recomand sa il contactati. Daca nu, putem doar spera ca Microsoft va tine cont si de studentii din Romania, si ne va oferi Windows 7 la 100 RON (sper ca acest mesaj sa ajunga si la Tudor Galos :) ). 

Site-ul oficial al ofertei este urmatorul: win741.com

L.E.: Studentii din Australia, Canada, Franta, Germania, Korea si Mexic vor beneficia de o oferta asemanatoare, dar preturile exacte nu sunt inca publice.

5 thoughts on “Studentii americani sau britanici vor plati 30$/30£ pentru Windows 7”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>