Sunt un PC si am 7 ani

Asta spune fetita de mai jos. Am vazut de curand reclama si m-am gandit ca ar trebui sa o impartasesc. Nu sunt fan Mac, urmare a doua experiente mai putin pozitive cu sistemele lor de operare (MacOS 9 si 10), asa ca reclamele lor PC vs Mac nu ma atingeau foarte tare, desi sunt foarte inteligent realizate.
Noua tendinta publicitara a microsoft, este de a arata multitudinea de utilizatori catre care este adresat sistemul lor de operare, Windows. Windows inseamna diversitate, windows inseamna “life without walls” (viata fara obstacole) – acesta este mesajul.
Intrebarea care se pune dupa acest filmulet (pentru cei care nu folosesc foarte mult calculatorul) este, daca un copil de 7 ani poate face asta, de ce nu as putea si eu? Iar cu evolutia Windows 7 spre touch, accesul la calculator va fi din ce in ce mai facil indiferent de varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>