Teme FIFA World Cup pentru Google Chrome

Google ChromeDesi nici o echipa favorita nu s-a calificat in semifinale, acest lucru nu inseamna ca nu ma voi mai uita la meciuri. Recunosc ca am schimbat tema EA SPORTS FIFA World Cup cu Desktop Earth, dar acest lucru nu as putea sa-l regret.

Totusi, am gasit un inlocuitor pentru acea tema in perioada urmatoare. Este vorba de cateva teme oficiale Google Chrome, dedicate fiecare echipe in parte. Temele completeaza cu succes vuvuzela din Youtube.

Pentru a instala aceste teme, trebuie sa mergeti la pagina oficiala subliniata mai jos:

Google Chrome World Cup Page

Acum apasati butonul de intrare in directorul de teme/sabloane: Pick your team

Selectati echipa favorita. Desi au mai ramas doar patru echipe in competitie, puteti alege dintre toate echipele participante la CM 2010.

Si apoi apasati butonul Install

Atat, acum veti avea o experienta de navigare “mondiala” :).

7 thoughts on “Teme FIFA World Cup pentru Google Chrome”

 1. Nu pot suporta Google Chrome oricat l-as personaliza.
  Si nici microbist nu sunt.
  Oricum fanii echipelor CM se vor bucura daca folosesc Chrome bineinteles.

 2. @alfonsonianus: dupa cum probabil stii, eu folosesc Chrome si IE in mod curent. Cum IE nu prea imi ofera posibilitati de customizare, mai customizez si eu Chrome-ul. Si Firefox are personas, dar… eu inca astept FireBug pentru Chrome, ca sa nu mai folosesc FF.

  Dar ce te deranjeaza asa de mult la Chrome? Stiu ca nu are cea mai buna aranjare a elementelor, nici un design intuitiv al optiunilor, dar viteza si stabilitatea compenseaza aceste lucruri, zic eu.

 3. @Ionut: ai dreptate in legatura cu viteza dar eu nu prea il vad stabil.Nu folosesc intens browserele deci ma intereseaza estetica” mai mult si stabilitatea.Cu IE8/FF/Opera ma mai “plimb” dar in niciun caz cu Google Chrome.
  Fiecare cu preferintele lui.E un browser bun dar nu imi place.

 4. Eu am instalat-o pe cea cu Spania:D…de altfel ea e singura echipa care a mers mai departe. Argentina si Brazilia s-au facut de ras, parerea mea:).
  Iar despre discutia voastra despre browsere, cand o sa apara FF 4 atunci am sa migrez de la Chrome, insa deocamdata raman cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>