Testeaza Windows 7 RTM Gratuit (in browser)

Am testat impreuna Windows Vista, iar mai apoi Windows 3.1. Ambele in browser si create de 2 entuziasmati ai interfetelor grafice.

Windows 7 Test Drive

Microsoft nu a putut lasa ca produsele sa-i fie clonate la intamplare si a decis sa intre in joc. Si nu oricum, ci punand cireasa pe tort printr-un produs extrem de functional.


Este vorba de Windows 7 Professional RTM. Acesta nu este portat, ci poate fi testat in intregime intr-un browser. Bineinteles nu este vorba de orice browser ci doar de Internet Explorer 6, 7 sau 8. In plus, trebuie activate modulele JavaScript si ActiveX (daca nu sunt active deja) intrucat un plugin ActiveX va fi instalat inainte de inceperea demonstratiei/testarii. Dupa instalarea plugin-ului veti fi intampinati de un ecran de incarcare a sistemului de operare ca cel de mai sus (dureaza cateva minute).
Dupa aceasta, va trebui sa acceptati creearea unui cont temporar pentru Microsoft Virtual Lab.

Windows 7 Test Drive

Acum puteti testa in voie sistemul de operare. Functiile disponibile spre testare sunt:
– Action Center, Windows XP Mode, Problem Steps Recorder, HomeGroup
– Network, Search, Printrare personalizata in functie de locatie, Power Management, Aero Desktop, etc.
– Advanced Backup, Encryption filesystem, securitatea IE8, etc.

M-am jucat si eu putin cu acest Windows 7 Professional dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. Mi-a displacut ca nu avea conexiune la internet :), dar mi-a placut ca puteam vizualiza clipuri video sau descarca pdf-uri cu functionalitatile mentionate mai sus.

Windows 7 Test Drive

 

Daca vreti sa il testati, va invit pe pagina oficiala: Windows 7 Professional Test Drive

6 thoughts on “Testeaza Windows 7 RTM Gratuit (in browser)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>