Touch vs Mouse vs Keyboard in Windows 8 Consumer Preview

Parerile legate de Windows 8 Consumer Preview fiind impartite, Microsoft a decis sa ofere un oarecare ajutor utilizatorilor pentru a se obisnui cu noua interfata a Windows 8. Nu ma refer numai la interfata Metro ci si la Desktop-ul clasic ce este acum imbunatatit cu ajutorul gesturilor si al combinatiilor de taste.

Windows 8 Logo

Clipul de mai jos demonstreaza o congruenta intre folosirea mouse-ului si a tastaturii in moduri ce nu exista in deja batranul Windows 7.

Touch vs Mouse vs Tastatura in Windows 8

Bineinteles, pentru interfata Metro, sunt mai utile gesturile tactile, dar cum cred ca majoritatea nu dispunem de un monitor touchscreen vor fi mai utile gesturile cu mausul ilustrate mai jos:

[table id=13 /]

Utilizatorii avansati nu au fost uitati. Pentru acestia exista si unele functii dedicate, cum ar fi click-dreapta in coltul stanga-jos.

Windows 8 Tasks

Acest gest duce la deschiderea unei liste de aplicatii destul de utile in lispa unui Star Menu dedicat.

Alte combinatii de taste si scuraturi de la tastatura, puteti vizualiza in imaginea de mai jos (pusa la dispozitie pe blogul echipei Windows)

Windows 8 keyboard shortcuts
Windows 8 keyboard shortcuts

Iar daca vreti sa o descarcati in format PDF o puteti face folosind linkul de mai jos:

Windows 8 Keyboard Shortcut Guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>