Trei reclame noi de la Apple

Apple nu putea sta cu mainile in san si sa lase Microsoft sa lanseze Windows 7 fara “sa-i faca putina reclama” asa ca au aparut trei noi reclame din seria I’m a PC / I’m a Mac.
Dupa cum veti vedea, reclamele sunt concentrate mai mult pe experienta utilizatorilor cu versiunile anterioare de Windows si dorinta acestora de a trece la ceva nou… Windows 7, dar fiind facute de Apple ceva nou reprezinta un Mac.
Va pot spune ca aceste reclame se vad bine… pe laptopul meu cu Windows 7.

7 thoughts on “Trei reclame noi de la Apple”

  1. Subscriu!Da, prima e geniala :)) ….Sincer as trece imediat pe MAC daca mi-as permite.Daca ar vrea desteptii astia de la Apple sa faca si ei un OS pt PC…la pretul care au astia la OS pt MAC ar fi prea belea….hehe, vremuri care nu vor venii niciodata :)

  2. Emanuel, eu cred ca vrei sa pornesti un “flameware” deja cliseu, exact ca reclamele de mai sus. Cand o sa vad eu Mac-uri, in scoli si universitati, unde elevii lucreaza de zor, cu aplicatiile multi-universale de la Apple-Adobe, atunci o sa dau dreptate utilitati, acestor mici gaguri. Daca poporu’ nu a invatat decat Mac, Mac e cel mai bun. Dar asta e valabil numai in US. Pana atunci o sa ma uit la ele ca la reclamele pt. blonde. :)

  3. Il sustin pe Yosis pentru ce a commentat!MAC a suferit multe infrangeri datorita preturilor si datorita ratei de utilizatori Windows!
    Banica Poarta a stiut sa faca geamuri:de la 2.0 la xp si vista incat windowsul sa supravietuiasca in peste 80% PC uri ….
    Acum apare Windows 7 si Leopardul MAC dar degeaba pentru ca multi sunt familiarizati cu windows si mai ales copiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>