TV-online! Ghid practic pentru a urmari posturile TV pe internet.

TV onlineUn singur televizor in casa? Si foarte multi iubitori ai acestuia? Hmmmmmmm, asta chiar poate fi o problema destul de mare, cateodata. Mai ales cand vrei sa vezi  meciul si in acelasi timp bunica vrea sa vada telenovela ei preferata la care adoarme ca de obicei, iar alti membrii ai familiei vor sa-l vada pe Ciutacu. Ce e de facut in situatia asta? Simplu.

Te retragi la tine in camera pornesti PC-ul si cu cateva click-uri ai rezolvat sa ai meciul (care poate fi pe aproximativ orice post tv romanesc).

In continuare va voi explica cam ce aveti nevoie de descarcat de pe net pentru a avea “tuner gratis” pe calculator.

In primul rand, trebuie retinut  ca aplicatiile se pot instala numai in Internet explorer.

1. Accesati site-ul     http://www.cool-digitv.net/.

2. Click pe butonul TV ONLINE.

3. Click pe Ajutor General Help.

4.  Dati un click pe ……….si alegeti sa descarcati  Tv-U View Plugin-49a.exe ( din 3 locuri disponibile: Sopcast TV-U View TV plugin 4.9 sau 2 – aici sau 3 – aici sau 4 – aici )…si il instalati.

5. Descarcati Windows Media Player v 10. (in cazul in care aveti Windows Vista sau 7 nu mai este nevoie )…si il instalati.

6. Descarcati WMP Pixelfusion Plugin este un plug-in pentru windows media player care imbunatateste imaginea) sau de  aici. …si deja stiti…... il instalati.

7. Descarcati VLC Web Player ( necesar la unele posturi tv). Din punctul meu de vedere, puteti sa nu il instalati, nu mi s-a parut foarte util.

8.  Dupa multele instalari dati ori un refresh la browser (numai Internet Explorer) ori inchideti si redeschideti browserul. Pentu  Full Screen dati dublu click pe imagine sau pe butonul full screen de la WMP.

FOARTE IMPORTANT: Daca nu vedeti nimic, dati un click pe Tools – Pop-up Blocker – Turn Off Pop-up Blocker. Aceasta va permite sa ruleze pop-up-urile si sa ruleze anumite aplicatii sau sa se descarce anumite programe. ATENTIE MAXIMA, recomandarea mea este sa lasati debifate pop-up-urile numai pentru aceasta pagina de net….pe alte site-uri optiunea activa va poate “imbolnavi teribil” PC-ul.

Varianta 2:

Dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati “Run ActiveX Control” pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.

Cam asta e tot. Daca mai sunt probleme, puteti apela la forumul de pe site, sau si mai bine lasati in comment-uri intrebarile. Daca nu stiu eu, sigur se va gasi cineva cu o solutie.

Oricum, eu  va doresc VIZIONARE PLACUTA!


7 thoughts on “TV-online! Ghid practic pentru a urmari posturile TV pe internet.”

  1. Prefer site-uri direct cu linkurile respective “mms://….” (care nu prea mai sunt), fara pluginuri si alte “balarii”. Asa puteai sa zici si de gadgetu asta MiniTV.

  2. M-am uitat pe gadget-ul tau, foarte interesant, o sa il incerc sa vad ce posturi are. Problema cu majoritatea site-urilor de TV-online e lipsa posturilor romanesti.. pe care link-ul dat de Ovidiu reuseste sa o depaseasca.

  3. Va recomand TV Online.Poate fii downlodat de pe adressa urmatoare : http://www.filehost.ro/462269/TvOnline_by_WebDessign_exe/ .Prima data am folosit http://www.cool-digitv.net/.Dar de jumatate de an folosesc programul acela,il instaleaza ca pe un toolbar.Este mult mai bun decat site-ul,in plus ai foarte multe ziare,stiri online,filme online…e foarte bun.Daca va uitati la Pro Tv Romania de pe site-ul cool-digitv.net,veti vedea ca in partea de jos a ecranului va face reclama la programul acesta.Si inca ceva…singurul minus pe care il are,e ca ruleaza doar pe IE…Vizionare placuta

  4. salut am un laptop macbookpro si as dori sa urmaresc si eu cateva posturi tv rom ce trebui sa fac pentru a le vedea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>