[UPDATE] Un nou build Office 2010 (4417)!

Office 2010 logo Site-ul de oficial de stiri neoficiale din interiorul Microsoft, Wzor.net, ne aduce din nou vesti proaspete. Este vorba despre un nou build al Office 2010 si anume “Microsoft Office 2010 Build 4417″. Build-ul nu contine diferente majore fata de precendentul dar ofera imbunatatiri la nivelul stabilitatii, reparand multe din bug-urile versiunii anterioare.

Imbunatatirile vizibile sunt urmatoarele:
– iconite noi
– modul de vizualizare al informatiilor despre documente – Back-Stage View – pare acum aproape finalizat
– avem la dispozitie un centru de upload pentru pastrarea documentelor on-line (probabil si pentru integrare cu Office Web Applications/Office Live Workspaces)
– o noua metoda de activare

Versiunea care urmeaza sa ajunga pe torrente este versiunea Mondo, un fel de Ultimate al Windows 7.

Link-ul de download nu este inca public, de aceea am si amanat publicarea articolului. Insa imediat ce va aparea, il voi pune la dispozitie.
UPDATE: puteti descarca noul build urmarind link-ul de pe string-ul build-ului: MICROSOFT.OFFICE.2010.v14.0.4417.1000.BETA.1.VOLUME.X86-64.ENGLISH-WZT (contine atat varianta pe 32 biti cat si cea pe 64 biti) (linkul nu mai este valabil)

Office 2010

Office 2010

Office 2010

Office 2010

Office 2010

Office 2010

Office 2010

Ma intreb daca au mai pastrat smile-urile. Din pozele de mai sus, sau din cele de pe Wzor, ar parea ca nu.
PS: Mersi John pentru pont.

33 thoughts on “[UPDATE] Un nou build Office 2010 (4417)!”

 1. Salut
  As vrea si eu poza aceea cu pisica, te rog frumos, de unde o pot lua sau este integrata in win 7.
  si inca o intrebare daca nu te superi ce versiune de win 7 este, un link daca se poate, te rog.
  Multumesc

 2. Cine stie cum se numeste programul care indica bateria exact ca in screenshot ul de mai sus? As avea mare nevoie de el.Multumesc.

 3. @doru: iti apare bara aia ca nu e activat pentru ca dezinstalarea versiunii precedente nu a fost complete, adica au ramas ceva module sau registri. In cazul in care intradevar este clean install nu iti apare bara aia dar ai optiunea de a introduce un key

  1. nu stiu…mie nu mi-a cerut activare..sigur l-ai desc de aici:

   [linkul nu mai este valabil]
   asta il am si eu in pc nu-ti cere activare!appo versiunea inainte de office asta ti-a cerut activare ? era o chestie care mergea facuta la office 2007 da vad k la 2010 nu merge! dak aflu ceva de activ te anunt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>