USB flash drive data recovery tool / undelete tool!!

Ieri am incercat sa ma uit la un film de pe un stick USB. Am descarcat subtitrarea de pe titrari.ro si cand am vrut sa sterg arhiva titrarii si inca 2-3 fisiere inutile de pe disk, am selectat din greseala si filmul. Iar o data cu fisierele inutile l-am sters si pe acesta. Tin sa mentionez ca eu de obicei sterg cu Shift+Delete, evitand astfel Recycle Bin. Se pare ca nu e intotdeauna util.
Insa, si acum ajung la subiect, stim cu totii ca exista o multitudine de programele care stiu sa faca fix acest lucru. Sa recupereze fisiere sterse. Am cautat pe Google si bineinteles ca am fost dezamagit, gasind ba “free download” sau “free demo”. Eram in criza de timp, iar scanarile oricum dureaza un pic, asa ca am renuntat, cu gandul insa ca atunci cand ajung acasa, voi gasi cel mai bun program gratuit care sa recupereze fisierele sterse din greseala.
Nu a durat mult si l-am gasit. Se numeste DiskDigger, are o interfata foarte intuitiva si recupereza fisierele intr-un timp foarte scurt.
Cam asa arata programul:

Este o aplicatie portabila, asta insemnand ca puteti sa o tineti la indemana chiar pe USB drive-ul vostru, avand totusi grija sa nu o stergeti si pe ea (eventual sa-i setati atributul Read-only in Properties) o data cu continutul, fiindca nu cred ca se poate recupera singura.
Disk Digger poate recupera si fisierele sterse de pe hard-disk (dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus), doar ca nu mai este la fel de rapid.
Linkul este mai jos:

Download DiskDigger – Free USB data Recovery software – testat pe Windows 7.

Daca stiti alte aplicatii care fac acelasi lucru mai bine, nu ezitati sa lasati un link in comentariile de mai jos. Sunt sigur ca multi au nevoie de un astfel de program si ca nevoile fiecaruia sunt diferite.

7 thoughts on “USB flash drive data recovery tool / undelete tool!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>