Vanatoarea de laptop-uri part. 4 – Sheila se ocupa cu editarea video.

Revin dupa 2 zile de pauza, 1 mai muncitoresc ne afecteaza pe toti, pe unii mai mult, pe altii mai putin.

Incep cu un nou episod din seria Laptop Hunters.
Nu, nu am gresit titlul, Microsoft incearca sa faca posibilii cumparatori sa renunte la editarea video pe Mac (Fine Cut Pro) si sa treaca la editarea video pe PC. Un lucru de admirat, insa ar fi trebuit sa puna accentul mai mult pe placa grafica si nu doar pe RAM. In plus cumparatorul (cumparatoarea) ar fi trebuit sa para macar mai in cunostinta de cauza in legatura cu achizitionarea unui laptop pentru editarea video, ceea ce nu s-a intamplat.
Vizionare placuta!

Un sfat pentru Microsoft: ar fi sa faca reclame personalizate in functie de tara, astfel in Romania, cu 2000$ nu ar fi luat nici un MacBook, asa ca ar fi fost nevoita sa isi faca editarea video pe un laptop cu Windows (Vista, pana apare Windows 7).

4 thoughts on “Vanatoarea de laptop-uri part. 4 – Sheila se ocupa cu editarea video.”

  1. sa stii ca te contrazic … am vazut 2 modele de macbook nu mai retin configuratia dar nu era o vechitura oricum.. undeva la 4500 si al 2-lea 5400 lei daca nu ma insel in altex

  2. http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=4&categoryId=104&itemId=3196
    Pe siteul celor de la Altex, acesta este cel mai ieftin laptop Apple, urmatorul model este 7900 RON, si daca vrei poti compara cu un laptop Toshiba, marca ce mi se pare de asemenea scumpa, cred ca nu are nici unitate optica acest model, sau cel putin pe site nu au detalii.
    http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=4&categoryId=104&itemId=5187
    Model cu 1250 RON mai ieftin, si mult mai performant.

  3. Aaa, ce treaba are placa grafica cu editarea video? Are dreptate reclama (Microsoft) memoria si procesorul te ajuta la editare video nu placa grafica. Aici era si atu-ul Mac-urilor la editare video, viteza cu care procesa imaginile si controlul diferit al memoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>