Verificati daca PC-ul dumneavoastra este compatibil Windows 7.

Probabil majoritatea ati instalat deja pe calculatorul principal ultima versiune Microsoft Windows, si anume Windows 7 Release Candidate. Insa inainte de a instala acest sistem de operare pe un alt calculator, va intrebati daca este compatibil Windows 7 cu configuratia acelui PC.
O metoda este sa retineti specificatiile (cerintele de sistem minime) publicate pe site-ul Microsoft si in articolul despre Win 7 RC, insa acolo aveti doar cateva informatii generale.
Insa ramaneti cu componente a caror compatibilitate nu este specificata in acea lista. In acest caz aveti nevoie de Windows 7 PC Upgrade Advisor Beta.
Windows 7 PC Upgrade Advisor Beta

Acest program va va analiza calculatorul in eventualitatea unui upgrade la Windows 7. Acesta examineaza, procesorul, memoria RAM, spatiul de stocare (hard-disk), placa grafica si identifica problemele de compatibilitate cunoscute dintre Windows 7 si aplicatii sau componente existente in configuratia PC-ului, la sfarsit incluzand si sfaturi pentru rezolvarea eventualelor probleme aparute. Aveti mai jos cateva imagini demonstrative:

Windows 7 PC Upgrade Advisor Beta

Windows 7 PC Upgrade Advisor Beta

Programul are nevoie de urmatoarele cerinte de sistem:

– Unul dintre urmatoarele sisteme de operare: Windows 7; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2 – care momentan nu poate fi upgradat la Windows 7 dar voi scrie in curand un articol care sa va ajute in depasirea acestui impediment.

– Framework-ul .NET 2.0 sau o versiune mai recenta daca sistemul de operare este Windows XP

Descarcati Windows 7 PC Advisor Beta – momentan doar in engleza.

Sursa: windowsteamblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>