Virtual Router pentru Windows 7 – Wi-fi hotspot la un click distanta

Era de asteptat ca o metoda mai simpla de a folosi tehnologia Wireless Hosted Network (Virtual Wifi) din Windows 7 sa apara cat de curand si iata ca aplicatia a fost deja publicata. Ea poarta numele de Virtual Router. Cu ea puteti sa faceti tot ce va invata Tutorialul de Activare a Virtual Wi-fi in Windows 7, doar ca prin intermediul acesteia nu va mai trebui sa introduceti cod, ci doar sa folositi interfata vizuala implicita.

Virtual Router

Aplicatia este una open-source, gasindu-se pe serverele Codeplex (proiect de implicare a Microsoft in mediul Open-Source).

Optiunile de care dispuneti sunt cele care puteau fi setate si din linia de comanda si pot fi observate si in imaginea de mai sus.

Pentru a descarca Virtual Router pentru Windows 7 (si Windows Server 2008 R2) puteti folosi unul din link-urile de mai jos:

Download Virtual Router de pe CodePlex
Download Virtual Router de pe SkyDrive
 

via

7 thoughts on “Virtual Router pentru Windows 7 – Wi-fi hotspot la un click distanta”

  1. Dacă avem o conexiune prin fibra optica, putem totusi sa activam acesta optiune in caz ca nu merge uneori internetul de pe firbra optica?

  2. Salut, am si eu o intrebare.

    Daca am un stick 3G, de la Rds, pe care il conectez prin JoinAir la pc, merge metoda asta? Daca nu, exista vreo metoda prin care sa transimt wifi la un android cu ajutorul lui 😀 ?

    Daca nu, o metoda sa transmit wifi din cablul care intra in pc ? 😀

  3. Buna seara, am si eu o problema in win7 64bit nu pot activa wifi(wireless) pe laptop, nelamurirea mea este ca pe un alt laptop cu win 7 32bit si tin sa mentionez router identic TP-Link wr841n, wifi-ul este activ fara nici o problema, nu stiu de ce nu il pot activa si pe celalalt laptop cu win7 64 bit.Am inteles ideea ca a aparut acest program sau soft cu doriti sa ii spuneti “virtual router” dar de ce nu mi-a facut aceeasi problema si pe laptopul cu win 7 32bit? Daca imi puteti oferi o solutie va multumesc anticipat. O seara buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>